jak naciskam tylde to pojawia sie konsola...ale jakaś dziwna cala czarnai nic nie widać...jest lepsza zbroja niz paladyna....a jaką trzeba miec reputacje zeby mogl kupic zbroje paladyna u buntownikow
Co do tej konsoli to poszukaj na necie ja też tak miałem i znalazłem, lepsza jest tylko zbroja orka (dostaniesz ją od Kana po zabiciu chyba Rhobara) a żeby kupić zbroję paladyna trzeba mieć 50% reputacji.
W tej konsoli można normalnie pisać, jeśli wpisze się poprawnie to oczywiście kod zadziała (chyba, że w ogóle jest nieprawidłowy). Gdzieś w internecie jest jakiś plik/instalka, który/a widoczność poprawia. Poszukaj.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.