Kochać Się Z Nieznajomymi W środku Warszawy?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
http://wiadomosci.onet.pl/1620190,11,item.html

Polecam poczytać o Doggingu (nazwa zapewne od pozycji ;] )
Ten kraj zaczyna mnie coraz bardziej szokować.
Nie wiem jak się do tego donieść.....jeszcze trochę i wrócimy na drzewo jak nasi przodkowie.
Czy ludziom już nie wystarczy intymny sex w domowym zaciszu????
Teraz muszą to robić na oczach innych o_O..adrenalna????
Moim zdaniem tylko nieumiejętna osoba nie umie podbudować odpowiedniej adrenaliny w zaciszu.

Well pozostaje mi tylko szlajać się po nocach po parkach w warszawie xD..
a tak serio to zgadzam się z opinią seksuologa
CYTAT
Dogging to forma ekshibicjonizmu i zanik życiowej odpowiedzialności

nic dodać nic ująć

Laska

Active Member
Dla adrenaliny ludzie zrobią wszystko :) A internet w dodatku daje możliwość spotkania ludzi mających te same zboczenia, co osoba szukająca. A dzięki temu zboczeńcy zbierają się w stada i grasują po miastach. Innego wytłumaczenia niż ekshibicjonizm tu nie może być...

CYTAT
Polecam poczytać o Doggingu (nazwa zapewne od pozycji ;] )

Albo raczej od tego, że się dupią jak psy - gdzie popadnie ^^

A odbiegając od tematu - może stworzylibyśmy jakiś temat, w którym omawiane byłyby jakieś aktualne wydarzenia? Bo każdy tworzy po jednym topicu, w którym są 4-5 wypowiedzi i temat umiera, zaśmiecając to forum.

RobsonAjax

Member
Panowie i Panie... jesteśmy w Europie.

CYTAT
A odbiegając od tematu - może stworzylibyśmy jakiś temat, w którym omawiane byłyby jakieś aktualne wydarzenia? Bo każdy tworzy po jednym topicu, w którym są 4-5 wypowiedzi i temat umiera, zaśmiecając to forum.

Juz o tym pomyślełem, ale jak widac nie cieszył się zbytnia popularnością :p.

http://gothic.org.pl/forum/index.php?showt...p;hl=wydarzenia

Pozdrawiam.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zupełnie zapomniałem o nim xD.......next time zrobię w temacie Robsonka :)

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
A według mnie nie mamy prawa ich potępiać, to prawie to samo co parady homoseksualistów tylko Ci mają mniejsze lobby :p . Oni na pewno też chcą być szanowani, tolerowani, chcą by o nich mówili na całym świecie i pewnie też mają zamiar przejęcia kontroli nad światem ;] .

Laska

Active Member
Ja ich nie potępiam, bo mi wisi, gdzie się kto bzyka (przynajmniej wesoło bywa na ulicach :p ), tylko stwierdzam, że są zboczuchami, bo to nie ulega wątpliwości :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
uważam, że mimo wszystko to jest forma zboczenia a i zarazem brak dobrego smaku.
Niech sobie robią co chcą ale czemu w publicznych miejscach????
To wynika chyba z tego, że są jacyś niedorobieni emocjonalnie i potrzebują większych podniet niż inni ludzie.

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Heh... zupełnie jak w filmie "Crank" (film świetny! polecam!) Samo to że uprawiają sex w centrum nie jest dla mnie niczym chorym.. bardziej to umawianie się z NIEZNAJOMĄ OSOBĄ. Dobrze do yeed ująłeś - brak smaku. Co prawda sam nie byłbym w stanie takiego czegoś zrobić bo to przekracza wszelkie granice moralności, ale jeżeli kogoś na to stać to mi to nie przeszkadza... gorzej że robi to z przypakową osobą... to jest poprostu śmieszne :blink: :lol:

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Dla mnie jeśli facet "bzyka" dziewczynę w miejscu publicznym jest mniej zboczone i chore niż "bzykanie" dwóch facetów w domowym zaciszu i z pewnością gdybym musiał wybierać między tymi dwoma to zdecydowałbym się na sex w miejscu publicznym(przypadkowość osoby trochę utrudniałaby sprawę, ale co tam :p). Nie sądzę, że są niedorobieni emocjonalnie, jedni lubią sex oralny, inni analny, jedni lubią to robić na stole w kuchni, inni w kiblu w metrze, a Ci lubią to robić na ulicy :p .

Lord Viqux

Member
Zdanie psychologa świetnie oddaje moje poglądy na ten temat.. dodam jeszcze, że dla mnie sex w miejscu publicznym to brak szacunku dla siebie, dla własnej intymności... trzeba być naprawdę rąbniętym, by coś takiego robić, a do reszty mnie zdziwił fakt, że robi to koleś z żoną i dwójką dzieci.. bez komentarza lepiej..
CYTAT
Dla mnie jeśli facet "bzyka" dziewczynę w miejscu publicznym jest mniej zboczone i chore niż "bzykanie" dwóch facetów w domowym zaciszu

a co ma piernik do wiatraka?
CYTAT
jedni lubią sex oralny, inni analny, jedni lubią to robić na stole w kuchni, inni w kiblu w metrze, a Ci lubią to robić na ulicy tongue.gif .

tylko ze nie wszyscy chcą oglądać ludzi bzykających się na ulicy...
nie wspominając o tym, że niektórzy (moher team) mogą dostać zawału na tego rodzaju widoki..

halek

Member
Moim skromnym zdaniem kolejna popie*dolona moda. A moda jest zUa, bardzo zUa. Jakoś zawsze ludzie wytrzymywali bez tego, a teraz nagle zachciało im się seksu na mieście. Zjawiska spontaniczne się może i zdażają, ale tak...Cóż, przykre i żałosne. Brakiem smaku bym tego nie nazwał, poszedłbym dużo dalej ale na warnie mi nie zależy ;].

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
CYTAT(Lord Viqux @ 09-10-2007, 22:52) [snapback]155278[/snapback]
a co ma piernik do wiatraka?

Tyle samo liter. Chciałem pokazać, że zboczenie to pojęcie względne i dla różnych osób różne zachowania są zboczone. Stopniowanie zboczenia też jest zależna od osoby (O czym ja tu muszę gadać? ^^)
tylko ze nie wszyscy chcą oglądać ludzi bzykających się na ulicy...

Możliwe, tak jak nie wszyscy chcą oglądać homoseksualistów ściskających się i całujących i nie wszyscy chcą słyszeć że oni są tacy sami jak reszta, tylko co z tego?
nie wspominając o tym, że niektórzy (moher team) mogą dostać zawału na tego rodzaju widoki..

Nie przesadzajmy, myślę, że "moher team" to jakoś wytrzyma :p .

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie no spoko, mają prawo robić to gdzie chcą, ale bez przesady. Oni mają nierówno pod sufitem. Nie chcę ich dyskryminować, ale te "zboczeńce" psują Polsce opinie na świecie. Do tego dochodzi demoralizacja młodego społeczeństwa, a jak jakieś dziecko małe będzie wracać i zobaczy taki incydent? Co wtedy? Co wtedy pytam się?
Dla mnie gorsze jest uprawianie sexu na ulicy, niż 2 geje w domu, bo w domu nikt nie widzi co on robi... Takie zboczenia powinno sie leczyć, wiem ze każdy robi to co lubi ale bez przesady! Ludzie, dokąd ten świat zdąża?

Blair

Członek #RN
VIP
dokąd ten świat zdąża?

Sodoma i Gomora po prostu...

Do góry Bottom