[knight online]rejestracja

Status
Zamknięty.

Ares

Member
sorry za takie dupne tematy ale pomyślałem że na forumie ktoś może wiedzieć
bo coś sie pie**** na rejestracji na http://www.knightonlineworld.com/ i nie moża się zarejestrować
i chciałem się spytac dlaczego tak jest i czy ma ktoś innego linka do rejestracji
pisze mi jak się rejestruje

Error occurred during the registration process

Qaq

Member
właśnie spróbowałem się jeszcze raz zarejestrować i udało mi się... upewnij się, że wszystko zaznaczyłeś

Ares

Member
no nie idzie mam wszystko jest ok a potem daje confirm i mi pisze to co w pierwszym poście

Qaq

Member
na pewno coś musisz robić źle... może używasz polskich znaków i stąd ten błąd... albo nie zaznaczyłeś jakiegoś pola... ale raczej to pierwsze

Ares

Member
no daje wszystko bez polskich i wogóle no i nie działa nie bede tu nabijał także Qaq wejdź na CHAT na tej stronie

Do moda
zgumujcie temat DZIAŁA:D:D:D:D:D:D:D

Qaq

Member
no jestem ale czemu cie nie ma?
biggrin.gif
raz byleś ale se poszedłeś

keczer

Member
wszystko działą niewiem o co ci chodzi da sie rejestrować
laugh.gif
Dobrze się czujesz Ares?
laugh.gif

A

Anonymous

Guest
kurde koleś wkurzasz mnie ja już mam 27 lvl w tej grze a ty mi piszesz czy ja się dobrze czuje, kolo **** **** *** ** **** **** *** ** ** *
a pozatym wiele osób ma z nią problemy być może jesteś ślepy i nie widziałeś tematu o problemie rejestracji dRaisera w którym wszystko się wyjaśnia. Zakładasz głupie tematy i się czepiasz (spam
biggrin.gif
)
a wracając do tematu to dawno powinien być zamknięty bo później powstaje spam (czego dowodem jest keczer) wszystko jest rozwiązane prosze o zamknięcie Topica jak ktoś czegoś nie wie to na gg

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom