Kludz Do Kanałów Pod Miastem

Status
Zamknięty.
Witam.
Mam pytanie: Jeśli nie wsadzimy rengaru za kratki i wykonamy zadanie dla gościa w karczmie w porcie- imienia nie pamiętam. Co mam zrobić i od kogo zdobyć klucz?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Powinieneś odwiedzić jeszcze bandytów zamieszkujących jaskinię koło farmy Akilla. Mają przy sobie kartke od Halvora. Jeśli go nie wydasz to Kardrif powinien do Ciebie zagadać żę za domem Halvora ktoś na Ciebie czeka. Atylla da Ci klucz po dobroci tym razem :)

Boba Fett

Member
Tak, trzeba także przynieść tę kartkę Halvora, ale to nie rozwiąże problemu.
By Atilla dał Ci klucz po dobroci bez walki, musisz zrobić coś jeszcze.
Rozmawiasz z Kardifem o pracy (dokładniej o zadaniach specjalnych). On Ci wyjawi, że siedzący w karczmie Nagur może Ci zaoferować współpracę.
Z tym zadaniem sobie raczej poradzisz - ważne, by nie wydać Nagura, bo wtedy zaprzepaścisz swoją szansę.
Jeśli nie wkopiesz tych trzech ludzi (Rengaru, Hawlor, Nagur), Atilla podaruje Ci klucz.

Wysoki93

Active Member
Hej jeśli masz jakiegoś save przed misją z rengaru to weź go w kop i jak będziesz przy karczmie to zagada do Ciebie Kardif (czy jakoś tak) i w tedy każe Ci sie spotkać z pewnym gościem, którego będziesz musiał zabić - on w sobie ma klucz do kanałów. A jak coś to wkop Nagura <_<
Zawsze sie znajdzie jakieś wyjście B)

PS Jak coś to weź wciśnij B potem wpisz MARVIN i jak będziesz przed drzwiami do kanałów to wciśnij K i juz będziesz w kanałach :) potem wykonaj tylko kilka misji dla gildii złodziei i w końcu dostaniesz od nich klucz - nie będziesz musiał wchodził przez kod <_<

Tylko od Ciebie zależy jaką drogę wybierzesz B)

Wszystko jasne dieki za odp. tem do zamkniecia.
A co do wsadzenia za kraty rengaru to wiem jak tam dalej bylo... ale go nie wsadzlem i chcialem inaczej zdobyc klucz.
a co do CMARVINC to nie chce grac na kodach.
Dzieki za pomoc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom