Klucze

Status
Zamknięty.

sherkan

New Member
Witam mam taki problem szukam kluczy do wiez strazniczych w korinis ale nie wiem gdzie mozna jej znalesc lub kto je ma. Z gory dzieki za odpowiedz

MichałABG

Member
mają je (chyba) strażnicy, jeden można napewno znaleźć w skrzyni, w której znajduje się również talerz Onara.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jeden z kluczy jest w koszarach strażników. W Salce z kominkiem obok sypialni.
Resztę kluczy mają strażnicy. Musisz nauczyć się kradzieży i im te klucze podwinąć.
Niestety nie pamiętam, którzy to byli strażnicy, ale wiadomo, że kręcą się po mieście.
Bankowo jeden ma Pablo i Wulfgar ten co trenuje strażników na placu. I ten koleś co jest kowalem u strażników

Dzyl

El Principe
Pablo chyba nie ma klucza, bo kiedyś sprawdzałem. Na pewno ma ten kowal w koszarach. W górnym mieście jest jeden strażnik, nie pamiętam jak się nazywa, ale on chyba też ma jakiś klucz.Ewentualnie spróbuj okraść każdego strażnika to na pewno któryś będzie miał klucz :)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jeszcze Peck ma jeden klucz do wieży, akurat do tej gdzie uwięziony jest Joe, opłaca się go uwolnić bo chyba jest 500 expa. Peck siedzi w kuźni straży lub w burdelu.

sherkan

New Member
acha dzieki a gdzie mozna nauczyc sie bodajze kradziezy kieszonkowej?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Kradzieży kieszonkowej można się nauczyć u gildii złodziei, która siedzi w kanałach pod miastem.
Wejście od strony portu. Wskakujesz do morza i płyniesz w prawo. (Za żurawiem na końcu portu skaczesz do wody.)
klucz do kanałów dostaniesz od Atylli, a raczej zabierzesz od jego trupa.
Jak wsypiesz paru złodziejaszków to przyślą na ciebie zabójce. Dowiesz się o tym w portowej karczmie.

sherkan

New Member
ok to jeszcze jak je uzyc bo o ile dobrze pamietam kiedys mialem ale nie wiedzialem jak uzyc;d

Zomin

Member
Rozmawiając z daną osobą masz w opcjach dialogowych właśnie kradzież kieszonkową. Do zdobycia niektórych fantów potrzebny jest całkiem spory poziom zręczności. Opłaca się okradać kogo można, gdyż poza cennymi przedmiotami dostajesz również trochę doświadczenia.

XxbitxX

Member
pablo ,peck,kowal,nauczyciel broni jedno i dwu w koszarach nie pamietam imienia ,wambo i dalej nie wiem.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom