Klucz Prosze O Pomoc

Status
Zamknięty.

.::MaxiM::.

New Member
witam prosze o pomoc skad moge wziasc kluc do drzwi od bandytow w portowym miescie te drzwi co sa kolo morza na dole w porcie prosze o pomoc jestem juz w 2 rozdziale

CYTAT(Dzyl @ 18-09-2008, 22:57) index.php?act=findpost&pid=196861
musisz zabic atille aby go zdobyc on go posiada.Najpierw idz do jory i on da ci zadanie abys złapał złodzieja który ukradł mu forse,ten złodziej to rengaru gon go az sie zatrzyma potem kaz mu oddac kase i powiedz ze wsadzisz go do paki.Oddaj kase dla jory i idz do andre i wydaj rengaru.Następnie idz do tawerny w miescie i ten niepamietam jak sie nazywa ten barman xD powie ci ze jakis koles czeka na ciebie za sklepem rybnym idz tam i spotkasz atille pokonaj go i wez klucz.

a ja wlasnie rengaru darowalem i nie powiedzialem andre i teraz to klapa nie bedzie klucza??

Najemnik@

Member
Nie, teraz musisz pomoc nagurowi z knajpy kardifa i zabrac list bandyta z jaskini niedaleko farmy akilla i dac go halvorowi, jezeli nie wydasz ich strazy to atilla da ci klucz w prezencie bez walki.

.::MaxiM::.

New Member
CYTAT(Najemnik@ @ 18-09-2008, 23:17) index.php?act=findpost&pid=196870
Nie, teraz musisz pomoc nagurowi z knajpy kardifa i zabrac list bandyta z jaskini niedaleko farmy akilla i dac go halvorowi, jezeli nie wydasz ich strazy to atilla da ci klucz w prezencie bez walki.

jak podchodze do nagura z knajpy to pytam sie "slyszalem ze szukasz pomocy"a on odpowiada ze z ludzmi z zakonu nie rozmawia czy nie potrzebuje pomocy i dalej nie da sie z nim gadac

Everon_92

Member
Hmm.....sam zawsze oddawałem Rangaru Angarowi i było po kłopocie.Nie wiem czy masz buga,ale chyba prościej byłoby wczytać wcześniejszy save i wydać Rangaru.

bezimienny95

New Member
CYTAT(.::MaxiM::. @ 18-09-2008, 23:32) index.php?act=findpost&pid=196876
jak podchodze do nagura z knajpy to pytam sie "slyszalem ze szukasz pomocy"a on odpowiada ze z ludzmi z zakonu nie rozmawia czy nie potrzebuje pomocy i dalej nie da sie z nim gadac

On tak ci mówi, bo jesteś nowicjuszem. jak jesteś strażnikiem to ci powie że ze strażnikami nie gada. musisz nie byc w żadnej gildii, to wtedy dopiero ci da te zlecenie.

jest również sposób z kodem

w oknie postaci wpisz marvin. podejdź do drzwi i naciśnij [K]

wisnia

Member
Możliwe też że nosiłeś zbroje nowicjusza jak z nim gadałeś możesz spróbować zdjąć zbroje i z nim pogadać. Bo ten kowal Stone w koszarach mówił że ze strażnikiem w porcie nikt nie będzie gadał (miał na myśli żebyś zdjął zbroje xD).

Sarevok1120

Member
jesli sciągniesz zbroje nowicjusza czy jakiejś z innej gildi nagur powie cos w stylu myślisz ze jestem glupi wiem ze jestes np magiem ognia a z takimi nie rozmawiam

Phantom Lord

Active Member
Jak zdjęcie pancerza nie wypali to po prostu idź do tej jaskini, zdobądź list i daj Halvorowi. Po jakimś czasie idź do Kardiffa, on powie Ci, że Atilla Cię szuka...

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ja wymordowałam tego atille i zabrałam wszystko co miał i po dotarciu do kanałów z niczym nie było problemu ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom