Klucz Od Gonzalesa

Status
Zamknięty.

Potak

Member
Nie moge się połapać w "szukaj" W żadnym z tematów nie znalazłem problemu jaki ja mam ... Gadałem z Gonzalesem i wszystko da się mówić tylko nic o kluczu ... Czytałem w poradach i spisach Blade'a o zadaniach na foro, że trzeba go kupić za 10 000 ale ja nie mam wogóle tego w dialogu z Gonzalesem ... Co mam robić ... Wpieprzyć mu ?! :p Tylko teraz czy inni mnie zaatakują ?! Help me people :rolleyes:

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
hmmm. moze źle z nim zagadałeś. Może być też to bug... Sam nie wiem bo u mnie wszystko było spoko. W razie czego trzeba będzie go zabić - ale jak robisz dla assysynów to może lepiej kod wpisać i jako pokutę wyrzucić gdzieś 10 000. Tak będzie najuczciwiej :)

POZDRAWIAM

Potak

Member
Tylko wiesz, jest pewien problem :D Ja nie chce go zabijać bo wtedy już nie wejdę do żadnego miasta w celu wykonywania zadań bo będzie się tylko krew lała :p Wiesz co mam na myśli :> A poza tym spróbuję go tylko pobić tak aby wziąść mu klucz, może inni sę na mnie nie rzucą, bo zawsze w takich sytuacjach rzucają się jak kogoś przebiję albo zastrzelę :lol: Ale nie wiem czemu tak mam,a zastanawiam się też czy znajdę tego Orka w Świątynii bo myślałem, że z nim trzeba zagadać a dopiero potem do Gonzalesa, ale jak narazie to ten na "K" chyba się spalił od słońca :huh: Qde a tak się cieszyłem, że mnie bugi ominęły ... <_<

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
heh no rzeczywiście... masz pecha, ale nie martw się bo nie ma chyba takiego co by buga nie miał :)

Lista kluczy z Mora sul (nie wiem który to od Gonzaleza :)) Radzę narpiew poszukać wszystkich oprócz tego od gonzaleza i pod konieć sobie wpisz kod - żeby nie było że czitujesz :) Przed tym kodem wpisz give albo spawn.

It_MoraSul_TempleKey_01
It_MoraSul_TempleKey_02
It_MoraSul_TempleKey_03
It_MoraSul_TempleKey_04
It_MoraSul_TempleKey_05

slawtt

Member
siemka
mozecie tu dac klucze tez do sw. al schedim.
dzki nra

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
... Ten temat tyczy się bardziej świątyni Mora Sul <_<. Tu masz te kody:

LINK

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom