QUOTE (Khalid @ 16-08-2005, 19:57) Wiem że to co pisze to w jakimś tam rodzaju spam, ale jestem cholernie wkurzony na GROMA.
Grom.. skoro zakładasz nowy temat to musisz sie liczyć także z krytyką.
A to że jesteś dysklektykiem mógłbyś napisać !
Co do mojego opisu to gdybyć był mądrzejszy i znał coś takiego jak STAR WARS widziałbyś o co chodzi, a że lekko przerobiłem jedną kwestie to moja sprawa.
Strasznie wkurzają mnie twoje teksty
PS: Jeszcze coś... wolałbym żebyś niektóre uwagi zostawił dla siebie !!!!
Sam nie wiem o co tyle krzyku...
Popieram, każdy ma swoje zdanie. A co do klimatu, to G3 będzie go miał, ale napewno inny niż w poprzednich częściach. Bo moim zdaniem w G1 był dużo lepszy i całkiem inny niż w G2. I teraz pewnie będzie podobnie. Llimat buduje fabuła i muzyka. Muzyka jest bardzo dobra, jak już słyszeliśmy, więc o to się nie musimy martwić. pozostaje kwestia fabuły i tu man nadzieję, że będze lepsza niż w G2. Bo jak znowu będzie tak, że musisz pokonać zło blablabla to nie bedzie za ciekawie.
Grom.. skoro zakładasz nowy temat to musisz sie liczyć także z krytyką.
A to że jesteś dysklektykiem mógłbyś napisać !
Co do mojego opisu to gdybyć był mądrzejszy i znał coś takiego jak STAR WARS widziałbyś o co chodzi, a że lekko przerobiłem jedną kwestie to moja sprawa.
Strasznie wkurzają mnie twoje teksty
PS: Jeszcze coś... wolałbym żebyś niektóre uwagi zostawił dla siebie !!!!
Sam nie wiem o co tyle krzyku...
Popieram, każdy ma swoje zdanie. A co do klimatu, to G3 będzie go miał, ale napewno inny niż w poprzednich częściach. Bo moim zdaniem w G1 był dużo lepszy i całkiem inny niż w G2. I teraz pewnie będzie podobnie. Llimat buduje fabuła i muzyka. Muzyka jest bardzo dobra, jak już słyszeliśmy, więc o to się nie musimy martwić. pozostaje kwestia fabuły i tu man nadzieję, że będze lepsza niż w G2. Bo jak znowu będzie tak, że musisz pokonać zło blablabla to nie bedzie za ciekawie.