Klawiatura

Status
Zamknięty.

Potak

Member
Dzisiaj wpadła na stałe w moje ręce klawiatura, niemiecka dokładniej :p Ale mam takie pytanie, posiadam jeszcze swoją klawę, która ma wejście usb, jednak zawsze miałem przejściówke na to stare p2p czy jak ono się tam zowie ;> Ale w obecnej chwili chciałbym mieć 2 klawy jednocześnie podpięte, tak aby tamtą zaoszczędzić (nie nadaje się tak do końca do gier, płaska jak w lapie, nie da się po ukosie strzelać w pesie i fifie, ogólnie lepiej do pisania i takiego normalnego użytku) ewentualnie aby móc grać z kimś w coś jednocześnie na obu klawach :) Więc tą moją usb i tą drugą chciałbym wpiąć aby były jednocześnie podpięte i zainstalowane. Jednak gdy wepne obie to komp ale nie chce startnąć, albo nie działają obie ... Jest jakiś sposób aby one były jednocześnie sprawne, czy musze jak ciołek przepinać klawy i restartować kompa ... Bo nie wiem czy tak większość ma, ale ja mam tak, że jak wypne mysz, albo klawe, to musze na nowo kompa uruchomić ;/ Pozdrawiam

daria

Szejn
Weteran
Jest taka mozliwosc... Tylko, ze w BIOS'ie musi byc wlaczona obsluga USB keyboard. ;p Moj bracik tak mial kiedys i mowil, ze to wystarczy :)

Potak

Member
A dokładniej, bo z biosu to jestem lewy :( Gdzie konkretnie się to zmienia ??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom