Klasztor, Podstawowy Trening

Status
Zamknięty.

inis

New Member
A wiec za zadne skarby nie moge wykonac tego zadania, pokonalem tuckera williama i kato ale nadal nic. Czy to dlatego ze pozbylem sie arika nie pokonujac go w walce? juz nie wiem co robic zeby przejsc probe vitusa wydaje mi sie ze to jedyny quest ktory mi zostal abym przeszedl ta probe (ksiazke z cmentarza znalazlem i udalo mi sie zmienic swiniopasa) prosze o pomoc:)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
jak wykonałeś quest "zabójstwo hemlara" i pozbyłeś sie arika z klasztoru to tego questa JUŻ NIE WYKONASZ ponieważ arik jest niezbedny do wykonania tego questa

masz kilka mozliwości:
-użyj kodów ( przynajmniej na przywolanie arika )
-zacznij gre od nowa
-gdy nie wykonales misji w miescie spróbuj dolaczyc do ludzi Dona

PS. gdy sie mylę prosze mnie poprawic

bimber12345

Member
Musiałeś już jakoś kantować, ponieważ sama gra nie pozwala rozwiązać zagadki zbyt wcześnie. By otrzymać listę Pallasa normalnie musisz przejść szkolenie podstawowe. Mówiąc krótko po stronie Klasztoru już nie przejdziesz gry.

damiann

New Member
Musiałeś już jakoś kantować, ponieważ sama gra nie pozwala rozwiązać zagadki zbyt wcześnie. By otrzymać listę Pallasa normalnie musisz przejść szkolenie podstawowe. Mówiąc krótko po stronie Klasztoru już nie przejdziesz gry.
No dobrze...a powie mi ktoś jak pokonać Arika?? :(

Fahrenheit

Pimpu?
Klasyka - blok, atak. Po prostu musisz mieć dobre wyczucie momentu, ja na przykład gram od poniedziałku i pokonałem go na 7 levelu, 28 siły i 3 pkt. walki mieczem. W tej walce nie musisz wcale używać kostura, lepiej sprawdza się miecz i tarcza.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
No dobrze...a powie mi ktoś jak pokonać Arika?? :(

gdy walnie zrób unik w prawo lub lewo i wal go po boku
bloku długo nie rób bo ci zrobi kontratak
najlepij blok - on walnie - przejdz na bok - wal po boku
to moja taktyka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom