Jurusi
Member
Witam ! Chciałbym porozmawiać z wami na temat Gothic IV a dokładnie o wydarzeniach które będą się w nim odbywać. Chce jeszcze podkreślić że nie dawno odkryłem tą stronę i jestem nowym użytkownikiem forum . Mianowicie gdy dowiedziałem się że dalsze przygody tego bohatera skończyły się załamałem się psychicznie . Przeczytałem że akcja ma się dziać przed wydarzeniami z poprzednich części... i moim zdaniem to jest idiotyczne i tempe ! Jeżeli akcja ma sie dziać przed gothic I to właśnie gothic I miał tak wyglądać jak tera ma wyglądać IV :|.
" Nasz heros uwolnił górnicza dolinę, zabił smoka, a na końcu wyzwolił cały kontynent spod władzy Orków - jak dla mnie emerytura w sumie zasłużona, przecież ile może znieść jeden człowiek"
W IV nasz bohater miał zabijać beliara czy coś w tym stylu...
i to by było coś :lol: :lol: :lol: chce poznać Waszą opinie a więc proszę o kilka zdań od Was
" Nasz heros uwolnił górnicza dolinę, zabił smoka, a na końcu wyzwolił cały kontynent spod władzy Orków - jak dla mnie emerytura w sumie zasłużona, przecież ile może znieść jeden człowiek"
W IV nasz bohater miał zabijać beliara czy coś w tym stylu...
i to by było coś :lol: :lol: :lol: chce poznać Waszą opinie a więc proszę o kilka zdań od Was