Kilka Pytan

Status
Zamknięty.

Prezes007

Member
Witam mam pytanie odnoscie artefaktow szalenstwa ile ich jest i gdzie je moge znalezc??? Aktualnie mam 3, 1 z reddock i 2 z ardei! I jeszcze dostalem klucz od maga wody do skrzynie gdzies w kolo mostu w faring i nie moge tam zadnej skrzyni znalesc i gdzie znajde jaskinie ktora mi kaze odnalesc tajemniczy wedrowiec??? dzieki z gory

bimber12345

Member
Misja z Tajemniczym Wędrowcem jest zbugowana Nie da się jej przejść :p A artefaktów jest : 4 Jeden w redddok, jeden o Kupca, gościa pierwszy dom na lewo jak wchodzisz oraz porozmawiaj z marckiem O powiadomi Cie o ostatnim

bimber12345

Member
W faring nie ma paczki tajemniczego wędrowce z tego co wiem. jednynie w tunelu jak schodzisz w strone mostu ( od miasta) po lewej jest jaskinia w niej jest kufer asassyna. jesli o ten Ci chodzi

kilek13

Member
Ta skrzynia jest na lewo od mostu jak idziesz od strony zlodzieja ktory stoi obok mostu, ale i tak jej nie otworzysz bo trzeba do niej 3 klucze. No chyba ze czarem :p

Prezes007

Member
Chodzi o ta skrzynie po stronie faring czy po stronie gothy?A i gdzie znajde jakiegos maga wody w faring??? Do tej skrzyni potrzbuje kluczy rollanda?? jak tak to gdzie znajde te wszystkie klucze??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom