Kilka Pytań

Status
Zamknięty.

d.a.w.i.d

Member
Mam kilka pytań co do g2. Po pierwsze gdzie są ci poszukiwacze których torlof karze mi zabić. Po drugie gdzie jest ten szef bandytów który sędzie mi karze zabić(morghard czy jakoś tak) no to chyba wszystko. z góry thx

RobsonAjax

Member
Poszukiwacze są w na drodze do siedziby bandytów Dextera. Po prostu idź na lewo od Torlofa (w stronę Corda) do łańcucha górskiego i wejdź na górę, a przy okazji wybiaj poszukiwaczy. Morgahard jest na farmie Onara niedaleko Corda :p.

Pozdrawiam.

hp szalony

New Member
CYTAT(d.a.w.i.d @ 27-07-2007, 18:17) [snapback]149205[/snapback]
Mam kilka pytań co do g2. Po pierwsze gdzie są ci poszukiwacze których torlof karze mi zabić. Po drugie gdzie jest ten szef bandytów który sędzie mi karze zabić(morghard czy jakoś tak) no to chyba wszystko. z góry thx

2 pytanie to -------- oni sa na farmie onara obok boba
1 pytanie to -------- ci poszukiwacze sa tam gdzie zabijasz dextera i wogule w rejonach farmy onara

Może dokładniej?
1.Od Torlofa w lewo,dojdziesz do Corda.Idż od Corda na wprost i znajdziesz ścieżkę prowadzącą w góry.
2.Idź ścieżką dalej,aż dojdziesz do mostu,przez który strażnik cię nie chce przepuścić.Powiedz mu,że jego szef to Dexter.Poskutkuje.
3.Przeszukaj cały obóz bandytów,zabijając Poszukiwaczy i przy okazji Bandytów.
A co do Mordraga:
1.Idź ścieżką prowadzącą do wieży Xardasa,po drodze będą schody do jaskini.Wejdź tam.Znajdziesz bandytów.Wyduś z nich,gdzie jest Mordrag.
2.Idź na farmę Onara.Mordrag jest koło Corda.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom