Kilka Pytań

Status
Zamknięty.

cycuboss

New Member
1. Gdzie są ci złodzieje zboża czytałem w innych tematach i tam pisało że mam iśc w strone Gothy i skręcic w lewo , iśc przy skałach i dojde do tych bandytów , więc poszedłem a tam tylko 2 wargi były a jak wcześniej w lewo skręciłem to 3 zębacze.
2. Czy wyrabianie wódy sie opłaca?? mam duuużo alkojagód i niewiem czy kupic przepis i se robic wóde czy sprzedac alkojagody.
3. Znalazłem w pewnej jaskini zabłąkane wilki , one wiążą się z jakimś questem??
4. Mam zadanie żeby zlikwidowac strażników obozu niewolników w Monterze , poszedłem do ty 2 co pilnują wejścia zwabiłem ich do buntowników i zabiłem ale dalej zadanie niezaliczone jest co mam zrobic???

Narazie tyle odpowiedzi na te pytanie nieznalazłem z góry dzięki

Dark Shadows

Active Member
Dawno w G3 nie grałem wiec chyba wszystkiego nie pamiętam.

1. Wyjdź z Montery(chyba tak się nazywało to miasto sorry) i idź w prawo. Dojdź do drugiej farmy stań naprzeciwko lasu i wejdź w niego. Potem w prawo aż do ściany i idź cały czas przy niej. W końcu będzie wejście w niej a tam bandyci. Ty pewnie poszedłeś za daleko drogą do Gothy.
2. Czy ja wiem. I tak po pewnym czasie kasy się ma full bez masowego sprzedawania czegokolwiek. ;D
3. Chyba tak.
4. Musisz zebrać ich wszystkich. Nie tylko tych dwóch w bramie. Dalej też są tacy, co za tobą pójdą.

Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom