Kilka Pytań ?

Status
Zamknięty.

Thorok

New Member
1.Problem z misją grega zostało mi już tylko odkopac ostatni skarb ale jest tam masa przestępców :) 1 mnie na kilka hitów wali a wieśniacy im rady niedają xD
2. Rozwijam swoją postac w zręczności :) czy dalej tak robic czy pakować w siłę ?
3.Na jakim poziomie dam rade w zadaniu z wodnym kręgiem ?? prosze o odpowiedź:)
aha i dodam że jestem straznikiem :p

szczurek

Menda serowa
Weteran
1. O który skarb chodzi, może jakoś można ich "obejść" a jak nie to podpakuj i walcz :)
2. Zależy, zręczność przyda Ci się do kilku mieczyków i łuków. W nk żeby założyć kusze trzeba mieć odpowiednią ilość siły.
3. Jakim zadaniu ?? ;] Musisz to wyczuć, wiedzieć w którym momencie jesteś w stanie coś zrobić. 10 LvL w nowym świecie jak pamietam mi stykał ^_^

Thorok

New Member
1.obejść raczej ich nie idzie :/ bo skarb jest w wnece w skałach ( akórat wi ich siedzibie :/)
2.To jak pakowac w Siłę ?? Słyszałem ze lepiej w zręczność bo dojdzie później miecz mistrzowki :) aha i czy mikstóra zręczności daje zręczność na stałe ??
3.Na czym expić ?? wiekszość questów nie daje rady :/

szczurek

Menda serowa
Weteran
1. Nie wiem o ktore miejsce chodzi, ale chyba tylko walka pozostaje. Wyciągaj ich pojedynczo.
2. Zręczność przyda się też do akrobatyki, jeśli masz jej przynajmniej 90 to bezio automatycznie nabywa tą umiejętność. Reszte rozkładaj w/g uznania. Miecz mistrzowski potrzebuje chyba 110 zręczności, ale nie jestem pewnien.
3. Chrząszcze, ścierwojady, szczury, kretoszczury czyli wszystko co daje jakikolwiek exp. Wykonuj tez te zadania które możesz :)

Balder

New Member
1.Jeśli nie dajesz rady im wszystkim na raz możesz spróbować wyciągnąć ich pojedyńczo.Możesz także iść do tego nawiedzonego alchemika w dzielnicy portowej (nie pamiętam jak się nazywa) i kupić od niego przemiany w silne zwierzęta.
2.Jeśli chcesz przejść tylko fabułę z dodatku pakuj dalej w zręczność.Oprócz tego troche w siłę i dużo w walkę bronią jednoręczną.Miecz mistrzowski spokojne starczy na zabicie Kruka i przejście fabuły z dodatku,ale jeśli chodzi o przejście fabuły z normalnej "dwójki" to może być problem.Musisz wybrać w czym chcesz być naprawdę dobry i podążać tą ścieżką do końca.
3.o jakie zadanie chodzi? :D Po prostu rozwiązuj te najprostsze zadania.Kup przemiany w potwory i zapuszczaj się głęboko w dżungle (jako te potwory rzecz jasna :p )Szukaj towarzyszy,którzy będą ci towarzyszyć w zdobywaniu doświadczenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom