Kilka Pytań: Lokalizacja Run? Powroty Do Poprzednich Miast.

Status
Zamknięty.

Xard20

New Member
Witam. interesuje mnie kilka rzeczy, mianowicie:

Czy istnieje jakiś poradnik, ilustracje map lub opisy gdzie można znaleźć kawałki 30 run, talizmanu i art.

Czy udało się komuś dostać do miasta setarif?

Która ścieżka magii jest najbardziej odpowiednia i zadaje w miarę największe obrażenia?

Czy istnieje tylko jedna esensja.... yyy chodzi mi o ten składnik w wielkiej kuźni który trzeba dodać do miecza jedno, dwu ręcznego, tarczy lub łuku... Jest tylko jedna sztuka?

To chyba na razie tyle...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Czy istnieje jakiś poradnik, ilustracje map lub opisy gdzie można znaleźć kawałki 30 run, talizmanu i art.
Nie, ale kiedyś ktoś na pewno zrobi.

Czy udało się komuś dostać do miasta setarif?
Do tego miasta nie idzie się dostać. W ogóle.

Która ścieżka magii jest najbardziej odpowiednia i zadaje w miarę największe obrażenia?
Innosa - najwieksze obrazenia
Adanosa - srednie obrazenia, zamraza i spowalnia
Beliara - paralizuje i zadaje srednie obrazenia

Czy istnieje tylko jedna esensja.... yyy chodzi mi o ten składnik w wielkiej kuźni który trzeba dodać do miecza jedno, dwu ręcznego, tarczy lub łuku... Jest tylko jedna sztuka?
Chodzi ci oo łze Innosa? Istnieje takich 5, tylko trzeba poszukać po kuźni i Thornianie.

To chyba na razie tyle...
Mało tego

Xard20

New Member
Ta mixturka to święta esensja czy jakoś tak... jest tego więcej niż jedna sztuka?

a "mało tego" dlatego, że do większości doszedłem sam, a to czego mi się nie chce zlecam innym. Dzięki za odpowiedzi.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Jeśli ci chodzi o świętą esencję to są to Łzy Innosa. Jeśli ci zaś chodzi o te drugie (nie pamiętam nazwy) to znajdziesz jedno w kuźni oraz znajdziesz przepis na to nieopodla tejże kuźni.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Dla twej wiadomości, w grze nazwana jest świętą esencją, a nazywa się Łzy Innosa. Błąd gry lub w błąd w tłumaczeniu, bynajmniej u mnie.

A do czego dokładnie potrzeba tej esencji? Do jakiej broni, tarczy itd.?

Rudolfik

New Member
Chodzi tutaj o esencje potrzebna do stworzenia np. Gniewu Innosa. O ile mi wiadomo to istnieje jedna taka esencja.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Do Gniewu Innosa potrzeba Łez Innosa! I to jest własnie ta esencja.

Rudolfik

New Member
szkeleton3 piszesz o ulepszonej wersji Gniewu Innosa. My mówimy o tej esencji która jest przy kuźni i występuje tylko jedna w grze.

Xard20

New Member
szkeleton3 piszesz o ulepszonej wersji Gniewu Innosa. My mówimy o tej esencji która jest przy kuźni i występuje tylko jedna w grze.

To właśnie usiłuje Mu przekazać, ale nie daje rady... dzięki za sprostowanie. Czyli jest tylko jedna? w całej grze? Jest możliwość, to jakość spreparować?

Święta Esencja do podstawowej wersji mieczy, łuku lub tarczy. " Taka niebieska jeśli chodzi o grafikę" Jaśniej się już nie da.
Zresztą to samo pisze 1 pierwszym poście.

Rudolfik

New Member
Z tego co mi wiadomo występuje tylko jedna i tego się nie zmieni. Nie można jej tez spreparować.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Hmm, u mnie po zebraniu dwóch mikstur Łzy Innosa pokazuje, że zebrałem 2 święte esencje.
Najwidoczniej u mnie błąd.
W przepisach pisze świeta esencja a wykorzystuje do tego łez Innosa.

Ale cóż, ja sie już nie kłócę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom