Kilka Nowości ...

Status
Zamknięty.

RaVeN

Admin Site
Weteran
Witam.

Nowy serwer, a więc i kilka zmian ... Niestety poprzednia redakcja nie wywiązywała się z powierzonego im zadania, więc należało wybrac nową.
cLoNe_xx wybrał i zakceptował następujący sqad :

QUOTE RaVeN - admin
Robinhood - Tłumacz Języka Niemieckiego
Sith - Redaktor (Tworzenie nowych działów)
Kacperex - Redaktor Naczelny(Tworzenie nowych działów, poprawianie istniejących) - Dodatkowo dowództwo nad resztą redaktorów (Pinujesz aby dwie osoby nie robiły tego samego i tym podobne//jeśłi niechcesz kto inny sie tym zajmie)
Lord Bezimienny - Redaktor (Pomoc przy tworzeniu działów, grafika w działach)
Chery - Redaktor
Grigor - Newsman (Wyszukiwanie najnowszych nowinek w śieci - zaznaczam nie kopiujemy newsa i wstawiamy na strone. Masz napisać własnego newsa, który będzie zawierał te same informacje)
Cor Angar - Newsman (to samo co wyżej)

Teraz jeszcze takie małe sprostowanie. Kacperex chiał pisać newsy ale to, że jest redaktorem nie oznacza, że tego robić ni może więc tak jakby przedstawie co kto może
Admin - wszystko
Redaktor Naczelny - Newsy, Działy, Ankiety, Artykuły
Redaktor - Newsy, Działy
Korektor - Działy
Newsman - Newsy

Jak mi niezmiernie miło, że będe mógł nadzorowac rozwój strony i przyczynic się do jej rozbudowy. Chciałbym jednocześnie przestrzec redaktorów, że czeka nas dużo pracy.

Good Luck !

Kacperex

KacŚpioszek
No Reven czeka Nas bardzo dużo pracy ale wierze w to, że damy radę. Wierze, że dzięki nam ten serwis się rozwinie i, że bedziemy lepsi od GSite
smile.gif

Pozdrawiam i witam na nowej odsłonie serwisu
smile.gif

Cor Angar

Member
Szkoda że jestem tylko newsmanem ;-)
Zwłaszcza że przywitanie było odnośnie redaktorów
tongue.gif
no ale będę się starał robić co w mojej mocy, pomagać, etecera, etecera...

Z wyrazami szacunku, Cor Angar.
Także trzymam kciuki za gUP.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Oczywiście czuję się bardzo wyróżniony i zaszczycony powieżonym mi stanowiskiem, ale w przeciwieństwie do was nie będę trzymał kciuków za G UP, bo uważam, że jestem to zbędne. Z pomocą adminów grono redaktorskie z pewnością sobie poradzi i trzymam kciuki żebyśmy się dobrze zgrali.

Pozdrawiam

RaVeN

Admin Site
Weteran
Zapraszam do gromadzenia artykulów i pisanie newsów ( sprawozdań ) z przebiegu świątecznego konkursu na gothic3.com

chery

Member
No cóż ja dostałem rolę korektora. Nie jestem jakoś specjalnie zachwycony lecz nie jest źle. W redakcji nie mam zamiaru być przez cały czas lecz tylko na początku "reinkarnacji" serwisu. Aczkolwiek nie wykluczam pozostania jeśli mi się spodoba
biggrin.gif
Mówicie że może będziemy lepsi od gsite. Moim zdaniem już jesteśmy
biggrin.gif

RobsonAjax

Member
Nie wiem czy w tym temacie można się wypowiadać osobom nieupoważnionym
biggrin.gif
,
ale już widać wiele nowosci na stronce, dużo nowych działów, wzrosła średnia newsów, (może to głupio zabrzmi, ale nowa ankieta).
Ogólnie rzecz biorąc po zmianie serwa strona idzie w owiele lepszym kierunku.
Tak trzymac i Powodzenia.
Sorry za częsciowy brak Polskich znaków.

Pozdrawiam.

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (RobsonAjax @ 27-11-2005, 18:36) Nie wiem czy w tym temacie można się wypowiadać osobom nieupoważnionym
biggrin.gif
,
ale już widać wiele nowosci na stronce, dużo nowych działów, wzrosła średnia newsów, (może to głupio zabrzmi, ale nowa ankieta).
Ogólnie rzecz biorąc po zmianie serwa strona idzie w owiele lepszym kierunku.
Tak trzymac i Powodzenia.
Sorry za częsciowy brak Polskich znaków.

Pozdrawiam.
Choć jeden docenia Naszą prace
smile.gif

Działy pisze ciąglę i będzie ich coraz więcej. Jak się tematy skończą to skończe pisać. Newsy jak jakieś wychodzą to sa i u nas
smile.gif
Ankiete zrobiłem nową bo przecież tamta, już była trochę nieaktualna.

Pozdrawiam

RaVeN

Admin Site
Weteran
No i póki co Kacperex jest najceniejszą osobą w redakcji ^^.

Em.50

Member
Tak , zgadzam się z tym co powiedział Raven . Kacperex jest naprawde dobry w tym co robi . Zauważyłem już pare nowych działów np. Jarkendar , Kruk . Doceniam pracę Kacperexa i całej redakcji i myślę , że dacie rade i ... staniecie na wysokości zadania
wink.gif

RaVeN

Admin Site
Weteran
Na stronę przybywają działy, nawet 2 moje ^^, strona rozwija się jak należy. Brawo
wink.gif

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (RaVeN @ 30-11-2005, 17:00) Na stronę przybywają działy, nawet 2 moje ^^, strona rozwija się jak należy. Brawo
wink.gif

Gratki ReVeN 2 twoje i ponad 10 moich
biggrin.gif

Ale najważniejsze jest to, że się rozwijamy i ja mam cel co do strony. Muszę go wykonac do końca roku. Clone wie o co chodzi
smile.gif

Cor Angar

Member
Ja niestety nie piszę, ale tylko NARAZIE
smile.gif

Poprostu brak czasu, ot co. Ogólnie mało czasu tu jestem. Lecz to się zmieni i to już niebawem.

Z wyrazami szacunku.

Moim zdaniem ta strona jest The Best! Jest super (szata graficzna, działy) i jest przejrzysta (nie trza przekopywać się przez działy itd itp), ciągle się rozwija i wogóle GZ dla całego teamu, za kawał dobrej roboty! Tak trzymać! Rozwijajcie się rozwijajcie! Przydałby się dział "bossowie"
biggrin.gif

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Król Czarnoksiężnik z Angmaru @ 16-12-2005, 20:07) Moim zdaniem ta strona jest The Best! Jest super (szata graficzna, działy) i jest przejrzysta (nie trza przekopywać się przez działy itd itp), ciągle się rozwija i wogóle GZ dla całego teamu, za kawał dobrej roboty! Tak trzymać! Rozwijajcie się rozwijajcie! Przydałby się dział "bossowie"
biggrin.gif

W imieniu całej redakcji dziekujemy za miłe słowa
smile.gif

Działów będzie przypływało do końca roku musi ich być max, no nie Clone ^^.
A co miałby przedstawiać dział "Bossowie" bo nie bardzo wiem i rozumiem.

Pozdrawiam

Shadow27

Member
Ja również doceniam bardzo waszą pracę , ale szkoda , że nie było tej gry związanej z tą stronką
sad.gif
to mogłoby być ciekawe
biggrin.gif
mam nadzieje , że ktoś kiedyś wróci do tego pomysłu i takie coś powstanie
biggrin.gif
pzdr dla każdego kto robi coś dla tej stronki (włącznie z aktywnymi userami)

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Jejku to działa!!! Strona działa!!! Sorry ale myślałem że to koniec upa i strasznie sie ciesze że jednak coś działa!! Gratulacje dla nowo nominowanych. Mam nadzieje że będzieci sie dobrze wywiązywać z powierzonych wam zadań. (clone chyba dobrze wybrał) Jednocześnie chce powitać wszystkich

Megarion

El Presidente
QUOTE (Morgahard @ 15-01-2006, 17:03) Jejku to działa!!! Strona działa!!! Sorry ale myślałem że to koniec upa i strasznie sie ciesze że jednak coś działa!! Gratulacje dla nowo nominowanych. Mam nadzieje że będzieci sie dobrze wywiązywać z powierzonych wam zadań. (clone chyba dobrze wybrał) Jednocześnie chce powitać wszystkich
Czyżbyś miał zamiar wpadać na dłużej?

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
QUOTE (Megarion @ 15-01-2006, 16:08)
Czyżbyś miał zamiar wpadać na dłużej?
Bardzo chętnie Megarion. Zwłaszcza w 2 tygodniu ferii
smile.gif
Jeszcze nie orientuje sie w zmianach jakie zaszły na forum ale mam nadzieje że z czasem sie wkręce znowu w klimat forum i będe mogł robić coś wiecej np dla gildii itp

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom