[Kal Online]

zaitsev

Member
bardzo dobra gierka polecam wsystkim "mmorpegowcom"
tongue.gif
mam juz 22 archerke
biggrin.gif
:D

KING

Weteran
Weteran
A ja odradzam teraz KAŻDEMU kto ceni czystego mmorpgega w którego mozna zagrać.Kal szedł teraz na psy same Hacki,Boty Cff i cholera wie jeszcze co...Kal teraźniejszy nie umywa sie do tego z przed chociaż by 2 lat...Kiedyś to była satysfakcja z każdego nabitego poziomu...a drop hoho...a teraz w 1 dzien ludzie biją lev 0-50 z 1 hit hack i exp ...Więc o czym my mówimy a cenny broni G50+...żalosne

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Uwaga do KING'a (z bólem) i zaitsev'a: Pogaduszki proszę przenieść na 'priv'. Póki co kończy się to kasacją postów.

KING

Weteran
Weteran
Racja zapomniałem się
tongue.gif
A jesli chodzi o kala to włączyłem dzisiaj go na 5 min..i..z tego co widze to..Połowa ludzi których znałem juz nie gra gdyż potracili konta przez bany...hacki sa już niemal codzienoscią...nie ma chyba sensu dla którego warto było by w tą gre zagrac...tak więc powiem tylko 1 ...>>>>>****KAL ONLINE****<<<<IS DEAD....Dla każdego UCZCIWEGO gracza[*]

PS:Siema Arcane
happy.gif
Widze że dalej twardo sprawujesz urząd Admina
wink.gif

Junior-Admina. Ale ciii ; d

War

Member
Dla tych znudzonych długim expieniem, małą ilością dropów i brakiem czasu.....

Od wrzesnia powstał 1 sprawnie działający priv At's.

Teraz poswstało ich wiecej, a oto stronka z ich spisem http://www.xeon.xt.pl/

Na privach zwiększony jest drop rate, exp rate (przeważnie 20x do 30x) a także dodane sa do NPC KalCash itemki.

Jeżeli ktos ma problemy z dostaniem sie na priva to pisać tu, chętnie pomoge!

Pozdro & Enjoy!

Mordimer

Member
Witam, wczoraj postanowiłem wrócić znów do świata Kala, bo inne MMORPG mnie już znudziły. W związku z tym, interesuje mnie przystąpienie do jakiejś polskiej gildii, z którą mógłbym robić wypady na exp, a później liczyć na coś więcej, np oblężenie zamku? :) Gram na starym serwerze, czyli Hanin. Kontaktujcie się przez GG lub w grze, nick: MordiM

War

Member
najlepszy sposob to iść do naro w sobote przed castelsige i zagadać do kogokolwiek. Po wojnie napewno cie przyjmnie ktos

Mordimer

Member
Zapomniałem edytować posta, ale już znalazłem polską gildię. Niestety myślę, że nie pobędę w niej zbyt długo, bo niektórzy ludzie w niej niezbyt komunikatywni są. :p Aha, no i mój lvl to 30, tak dla przypomnienia, bo Lares prosił, aby podać. :)

PS. Dzięki War. Sposób w istocie banalny, a nigdy mi do głowy nie wpadł xD

Do góry Bottom