K.R.U.K

Status
Zamknięty.

US_grao-tsy

New Member
witam wszystkich. Szukałem tego tematu ale jakoś niezabardzo mogłem znaleść, jeżeli jest to sorki...
Jak dostać się do kruka, w nowym świecie i jak uwolnić tych niewolników?????

(chodzi mi noc kruka oczywiście)

prosze o jaknajszybszą odpowiedź

Koko

Member
Musisz zabić Bloodwyna i pokazać strażnikowi niewolników jego głowe (tzn. Blodwyna) pogadać z Thorusem i znowu z strażnikiem niewolników. Do kruka dostaniesz się pokazując głowe Bloodwyna. Bloodwyna zabijesz jak wypełnisz misje z pełzaczami w jednym z bocznych korytarzy.

Sory pomyliło mi się. Post już zmieniony.

US_grao-tsy

New Member
Ja już jestem w nowym świecie dostałem sie do bandytów i jestem przy świątyni gdzie jest kruk tylko,że nie chcą mnie wpuścić.
Co mam zrobić?????

August2

Member
Zeby uwolnic niewolnikow musisz zabic Blodwina i pokazac jego glowe straznikom pogadaj tez z Thorusem. Zeby dostac sie do Kruka tez musisz miec glowe Blodwena i jeszcze pogadac z duchem Quahidrona.

A

Anonymous

Guest
mam pytanie co mam zrobic jezeli ja tam wszedlem zrobilem rozrube, zabilem wszystko co zyje, uwolnilem niewolnikow no i staje przed tymi drzwiami i kutwa nie moge wejsc bo nie mam klucza albo cos skad mam go wziasc, ale wezcie pod uwage ze ja wszystkich bandytow zabilem
biggrin.gif

ciezko bylo z tym co dostalem za niego 600 dsw ale dalem mu rady
tongue.gif

zrobilem to dla tego ze nie wiedzialem jak udowodnic Estebanowi ze Huno chcial go zabic, no to sie wkurzylem pozabijalem wszystkich i sam se wzialem ten czerwony kamien
biggrin.gif
/ a teraz prosil bym zebyscie mi pomogli dostac sie do kruka.

August2

Member
idz pogadac z Saturasem on wysle cie do innego maga a on do Quahodrona od niego dostaniesz klucz.

Kacperex

KacŚpioszek
Na początku idz do saturasa potem on cie gdzieś odeśle i wtedy musisz iść do grobowca Quahodrona i go obudzić i żeby dostać klucz(Czy hasło nie pamiętam) to on zadaa Ci kilka pytań. Jeżeli dobrze na nie odpowiesz to zadowaolisz go i mozesz wracac do Kruka. Aha jak nie bedziesz wiedział co odpowiedzieć to na forum jest taki temat przyklejony i tam masz odpowiedzi!

A

Anonymous

Guest
dzieki.
biggrin.gif
znalalem
tongue.gif
ale mam nastepny problem , nie moge znalezc grobowca Quardrona

FaTtaLitY

Member
Znajduje się on w poblizu chaty eremity.Stojąc na wprost drzwi do jego chatki i w tym kierunku idąc powinienes zobaczyc taką jaskienie w sklale.Taki jakby uskok.I tam jest ten grobowiec. ;].

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom