Junior Admin

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Jak wiecie na forum w niedługim czasie pojawi się junior admin - no i chce żebyście w dali swój typ na kogoś z modów.
Wiecie takia niby demokracja - xD
Po prostu chce zapoznac się z waszą opinią.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jodełko !!!!!!????? :blink: buehehehe..no ofence DS

Jodeł znudził się forum dwa lata temu....
zauważyłeś chociaż że ostatnio jego aktywność jest bliska zeru????
GUp dla nie go to już nie to samo co kiedyś i już się nim tak nie interesuje

Ja Proponuje Dadexa..
ten to kocha normalnie Gupa powiedział
że za nic w świecie nie odejdzie z niego..
i to jest postawa godna j admina

lub Godfathera...
on także nadaje się na j admina
ze względu na swój charakter usposobienie
sumienny można na niego liczyć
i podołałby

(ostatecznie mogą być jeszcze Kushi lub Gothi)

aczkolwiek w chwili obecnej każdy by podołał j adminowi
bo na forum i tak niewiele się dzieje...a raczej mniej niż kiedyś

Matteox

Member
Yeed jestem z tobą ;)
Tez chciałbym dać głos na Dadexa bo bardzo często przesiaduje na forum jest modem i w porządku człowiekiem...
Nie wiem dlaczego ale bardzo go lubię no i Yeeda no i....ee nie czas na to xD
No wiec podsumowując to oddaje głos na Dadexa...

Jay_Kay

Magister vitae
Jak dla mnie Godfather bądź Gothi. Osoby dla forum zasłużone, wciąż aktywne i cieszące się dużym poważaniem wśród userów.
Poza tym sprawdzili się jako modzi (przynajmniej wg mnie), więc nie ma ryzyka, że nie podołają pełnionej funkcji.
Jak dla mnie JA powinien zostać ktoś z obecnych modów, a głosowanie powinno być ewentualnie na nowego moda, który zapełni puste miejsce po nowym JA ;) ale to tylko moje zdanie.
Pozdrawiam.

Lord Viqux

Member
Gothi - jest na forum od zawsze, pełni uczestniczy w jego życiu. W dodatku w porządku koleś, myśle, że to będzie dobry wybór...
Chociaż szczerze mówiąc dobrych modów jest tylu, ze w zasadzie każdy by się nadawał ;) Bo trudno zaprzeczyć, że np. Dadex, Szczurek czy Godfather nie wkładają dużo pracy w to forum.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Hoho, mój pierwszy post od miesiąca ;)...
Najpierw chciałbym powiedzieć kogo broń Boże nie mianuj modem. Tą osobą jest szczurek :p, z pewnych powodów uważam iż nie powinien nim być. Znam go, jest aktywny owszem i dlatego chce aby to nie on nim był. Nadaje się na moda, ale JA to za wysokie progi dla zwykłego gryzonia :) :p, w końcu ma swoją stronę i jakoś to by nie pasowało.
Na stanowisku juniora widzę [SIZE=14pt]d[/SIZE]octora i [SIZE=14pt]D[/SIZE]adexa. Obaj są bardzo aktywni, obu znam i wiem że się nadają na to stanowisko. Więc mój głos idzie na tą parę.

Dark Shadows

Active Member
Lol to ja nie wiem. To wybory na nowego moda czy na juniora? :p

Chyba się pomyliłem. :D No to głos na Gothiego. :rolleyes:

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Gothi albo szczur.
Praktycznie tylko ich pracę widzę jak przeglądam posty. Są aktywni w wielu tematach i mają duży staż na forum. Typował bym jeszcze Kushiego ale ten pewnie by nawet nie chciał.

mogget

forumowy obibok
VIP
szczerze? Gothi albo God, wg mnie się nadają. nie umiem jednoznacznie powiedzieć kto byłby lepszy ale jestem pewien, że obaj podołają temu.

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Argh... Czemu nikt mnie nie bierze pod uwagę ; )...

CYTAT
Jakiś czas temu był nim (junior adminem) xarox. Czemu już nie jest?

Uznajmy, iż forum po prostu przestało mnie interesować. Bezmyślność niektórych użytkowników, była tak ogromna, aż doprowadziła mnie do stanu pełnej amnestii w dziedzinie obsługi ACP. Ponadto w rachubę wchodził mój cenny czas, którego nie mam za wiele, nawet przez wakacje.

Jeżeli chodzi o wybór j.admina, to nie widzę tutaj innego wyjścia, jak powierzyć tą zaszczytną funkcję Kushiemu. Kacperex, sam dobrze wiesz, że zna się on na IPB, tak dobrze, że udzielał mi lekcji ; ), dodatkowo dodam, iż to on stworzył layla na forum – tego starego, dobrze znanego każdemu weteranowi, jeżeli chodzi o staż.

Jeżeli jednak Pan Kushi by odmówił, co w tej sytuacji jest bardzo możliwe proponuje szczurka. Do tej funkcji potrzebna jest osoba, która zna przynajmniej w minimalnym stopniu obsługę ACP, gdyż jest on w wersji angielskojęzycznej. Bez ów znajomości moim zdaniem nie warto się brać za obsługę ów "oprzyrządowania" – wiem to z własnego, aczkolwiek skromnego doświadczenia.

Jedynie widzę tą dwójkę na owym stanowisku, lecz decyzja należy do Ciebie.

Osobiście promuję tą dwójkę : ).

Pozdrawiam i żegnam, xarox.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Podzielam tutaj zdanie Xaroxa. Na tym stanowisku powinni znaleść się albo Kushi albo Szczur. Jak powiedział Xar, znają się oni na ACP. Przecież nie ważne czy Szczur ma swoje forum. Tu też może mięc ciut wyższą rangę. W ostatecznosci można byłoby tu dodać Gothi'ego.. [parsknąłem śmiechem, sorry xD - GW]
Takie moje zdanie..

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom