Musisz kombinować
Po pierwsze pochodź, porób questy.
Po drugie połaź po lasasch, i innych zakątkach - tam sie najlepiej expi! Przeznacz trochę czasu na rozwój postaci, a nie odrazu jedziesz z głównym wątkiem. Ja chodziłem, zdobywałem poziomy i pełzacze szły bezproblemowo. Najlepiej inwestuj w bronie DWURĘCZNE bo później jednoręczne na nic się nie zdadzą!!!
Po trzecie żeby mieć rudę najlepiej jest okradać domy, albo sprzedawać miecze świątynnych strażników, ale narpiew musisz ich zabić... jak? Przejdź się do obozu na bagnach i tam "podpuszczaj" węże błotne aby szły za tobą do strażników. Strażnik zazwyczaj jest za słaby i wąż go powala, ty odbiegasz, bierzesz miecz (warty chyba 1500 bryłek, o ile dobrze pamiętam). Dobrze jest też okraść kuźnie w obozie na bagnie. W skrzyniach też masz sporo materiału na miecze. Jak już wykujesz najprostrzy oręż, daje za niego 150 bryłęk (chyba)...
Po czwarte oręź znajdziesz wszędzie, np. jak na drugi rozdział dobry jest łomotacz. Znajduje się w jednej z pieczar w Starej Kopalni, na najniższym poziomie z ogromnym miechem. W drugim rozdziale można kupić u Darriona, a w trzecim u Sharky'ego. Posiadają go niektórzy najemnicy... Albo już lepsze oręże.... poszukaj a znajdziesz
POZDRO