Siemano moj problem leży w tym ze jestem hardcorem i niechcący zabiłem kogos na arenie w 3(4 liczac Redock) miescie do ktorego sie idzie (nie pamietam nazwy) wtedy rzucili sie namnie wszyscy z calego miasta i wtedy postanowilem ich zabic iii...to zrobilem. Gdy zabilem którąś tam postać z oryginalną nazwa tzn imieniem wkoncu wszyscy znikneli i stracilem wiele zadań a te miasto zostalo wyzwolone spod panowania orków Więc czy to nie przeszkadza?Zadnych efektów ubocznych nie będzie?
i
Gdzie jest ta przeklęta kopalnia w miescie ktorego znowu nie pamietam nazwy ale mam tam znalezc łupate i ee jakis stary miecz orka!>.<
p.s Wszystkiego najlepszego,zdrowia szczescia,pomyslnosci dla dziewczyn, kobiet, dam, dziewczynek czytajacych to (tych nie tez) jest fajnie pozdrawiam Flavaaa<3
i
Gdzie jest ta przeklęta kopalnia w miescie ktorego znowu nie pamietam nazwy ale mam tam znalezc łupate i ee jakis stary miecz orka!>.<
p.s Wszystkiego najlepszego,zdrowia szczescia,pomyslnosci dla dziewczyn, kobiet, dam, dziewczynek czytajacych to (tych nie tez) jest fajnie pozdrawiam Flavaaa<3