Jestem Nowy ;)

shaker94

New Member
Siema trafiłem tutaj przez przypadek i dzięki mojemu koledze też. Pierwsze kilka pytań jakie chciałbym wam zadać brzmi:
Co sądzicie o Gothicu a co o nowym RISENIE?
Która gra jest lepsza i dlaczego?
Dlaczego 2 zajebiste firmy sie rozdzieliły (JoWood i Piranha Bytes)??
Co sądzicie o nowym Gothicu 4 ???

Narazie chyba to wszystko ;)

HousE

Obywatel
No witaj. Powiedz coś więcej o sobie, poczytaj forum bo tam są wszystkie odpowiedzi na nurtujące cię pytania. Stosuj się do regulaminu, dołącz do gildii i nie spamuj.

shaker94

New Member
Coś wiecej a wiec interesuje sie grami komputerowymi to chyba jak kazdy z nas, robieniem róznych filmików, siłownia, basen, taniec, wschodnie sztuki walki... hmmm ;) muzyka ;) sport laski :D coś jeszcze ;) mam 16 lat ;p

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Nie denerwuj innych, nie spamuj:)P), dołącz do jednej z gildii a potem do Zakonu. I zacytuje Faha:
bro, wchodź tu co jakiś czas, nie olewaj nas, ok?

shaker94

New Member
Hehe no spoko spoko nie mam zamiaru was olać. Dołąnczyłem do tego forum z myślą że tutaj jakoś sie zabawie (bez skojarzeń) :D i się pośmieje ;) i dowiem wiele ciekawych rzeczy..;) aaa właśnie jak można dojśc do tego Zakonu i tak dalej powiecie coś więcej ;>??

Fahrenheit

Pimpu?
Wchodzisz w dział "zakon świętego miecza", przeglądasz tam tematy takie jak Wademekum itd. a już wiesz o co chodzi. W odpowiednim temacie możesz złożyć podanie o przyjęcie do Zakonu, Najemników lub Buntowników. Zakon nie wyklucza członkostwa w Najemnikach lub Buntownikach, to coś w rodzaju towarzystwa tworzącego Encyklopedię o Gothicu.
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/26784-co-w-trawie-piszczy/page__gopid__253655&#entry253655 ten temat wiele ci wyjaśni, według mnie powinien być wysyłany wszystkim nowym.

Do góry Bottom