Z tą jaskinia wiaże sie pewien quest. Nie powiem jaki bo dawno nie gralem w NK- chodzi o to że mamy znaleźć 2 gości [Angus i Hank?] którzy zagineli. Żeby dostac sie do jaskini musisz wspiąc sie po kamieniach obok tego facete co piłuje drewno i skoczyć wgłab tego poziomego tunelu. Otrzymasz premie za wyszyn po czym wpadniesz do wody. W jaskini na dole leża 2 ciała a wypłynać można z niej czyba tylko nurkując [nie jestem pewien na 100%- powtarzam w NK grałem dawno temu]
Eee do tej jaskini dostaniesz sie skaczać w dziurę. Nie pamiętam po co tam skaczemy ( szukamy chyba jakiegoś pirata ) ale dostajesz za to 100 expa. Wychodząc z wody na dole tam nie wejdziesz - też próbowałem ;]
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.