Jaskinia

• Thread starter quixfill
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Q

quixfill

Guest
W nowym świecie w dolinie gdzie polowaliśmy z Jackiem aligatorem jest jezioro a pod nim jaskinia ale jak wyskoczyc z wody na wierzch
biggrin.gif
krackdent@wp.pl

O$kar

Member
Z tą jaskinia wiaże sie pewien quest. Nie powiem jaki bo dawno nie gralem w NK- chodzi o to że mamy znaleźć 2 gości [Angus i Hank?] którzy zagineli. Żeby dostac sie do jaskini musisz wspiąc sie po kamieniach obok tego facete co piłuje drewno i skoczyć wgłab tego poziomego tunelu. Otrzymasz premie za wyszyn po czym wpadniesz do wody. W jaskini na dole leża 2 ciała a wypłynać można z niej czyba tylko nurkując [nie jestem pewien na 100%- powtarzam w NK grałem dawno temu]
wink.gif

szczurek

Menda serowa
Weteran
Eee do tej jaskini dostaniesz sie skaczać w dziurę. Nie pamiętam po co tam skaczemy ( szukamy chyba jakiegoś pirata ) ale dostajesz za to 100 expa. Wychodząc z wody na dole tam nie wejdziesz - też próbowałem ;]

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Musisz wynurkować.
PS. Radzę ci tam skakać dopiero po dostaniu questa zxe znaleszieniem Owena/tego drugiego, od tego drugiego/Owena.

Ja jak drugi raz tam skoczyłem dostałem karę za oszustwo -100 xD

Musisz sobie ponurkować trochę, po chwili wydostaniesz się do jeziora, obok będzie jaskinia z Angusem i HNKIEM.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom