Jakiej Skórki Forum Używasz ?

Jakiej skórki używacie ?

• Total voters
    0

Akasemis

Member
No właśnie jakiej skórki forum używacie ?
Ja osobiście używam "gothic" ponieważ wydaję mi sie najfajniejsza i jestem już do niej przyzwyczajony, a wy jakiej używacie ?

E

Electric_Dragon

Guest
Od momentu jej załadowania tylko "Gothic Up lime" Kolorystyka mnie przekonała :)

Pandrodor

Member
Gothic Black - po dodaniu GL przez chwilę jej używałem, ale gb lepsza ;p

daria

Szejn
Weteran
Ja obecnie używam skórki Gothic.
Kiedyś stale używałam Gothic black, nadal jest ona najlepsza, jednak teraz taka dziwna sie wydaje, w ogóle "mała" w stosunku do rozmiarów monitora, taka wyśrodkowana, podobna do innych for o tematyce Gothic...
Gothic up lime też fajna, ale nie pasują mi tutaj te nieprzetłumaczone wyrazy, czuje się nie jak na Gothic up :D Swój ostateczny głos oddam na Gothic, bo to tej skórki używam od dłuższego czasu :p I na razie tak pozostanie, w tym czasie wg mnie najlepiej sie nadaje :

EDIT: Chociaż nie, teraz jak mam ustawione stare Gothic black, to wygląda zajebiście i chyba przy nim zostanę :D Posty świetnie wyglądają...A więc swój głos oddaje na stare, poczciwe gothic black :p

cenzuruj przeklenstwa

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Eh.. Błąd w ankiecie:
CYTAT
skurka forum

Ale wróćmy do tematu. Osobiście gdy pierwszy raz wszedłem na to forum to była jeszcze ta niebieska.. I podobała mi się, jednak teraz po prostu jej nie ma. Wobec tego wybieram Gothic Black. Powód prosty. Bardzo pasuje do klimatów Gothic. Jest po prostu cudowna. Jednak nie polecam jej pod przeglądarką Internet Explorer.. Na Firefox wygląda o niebo lepiej. Jeszcze skórka Gothic jest nawet.. A ta IPB to jest nie na wygląd tylko dla tych co mają wolne łącze.. Wtedy szybciej działa, jakby kto nie wiedział ^^.

Pozdrawiam.

Dark Shadows

Active Member
Kiedyś była to Gothic Black, teraz Gothic. Od momentu gdy się pojawiła na forum od razu ją ustawiłem. Miała kilka problemów i błędów, ale teraz jest ok.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Skórka Gothic przypadła mi do gustu.
Po rejestracji domyślną skórka była skórka gothic. Przyzwyczaiłem się do niej. Próbowałem z innymi ale nie czułem wtedy takiego klimatu. Gdybym od początku używał Gothic Black, wtedy pewnie byłbym do tej skórki przywiązany. Mógłbym rzez - "Miłość od pierwszego wejrzenia xD".

konrad-kli

New Member
Ja oczywiście używam skórki Gothic, ponieważ jest czytelna i ładna (na swój sposób ;))

Gothic Up Lime używam.

Nie rozpisuj się tak bardzo bo, ludziom odechciewa się czytać... - Feo

RobsonAjax

Member
Od czasów hacka używam Gothic... dopiero niedawno zorientowałem się, że dodano nowe skórki. Ale pozostałem przy Gothic ;).

Pozdrawiam.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Od kiedy 'Gothic' została wprowadzona to właśnie tej używałem. A teraz jakoś na dniach przerzuciłem się na "Gothic up lime".

Może to nie ma znaczenia, ale najlepszą skórką i tak zawsze będzie niebieski skin z samego początku G.UP.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Używam "Gothic". Przejrzysta, czytelna, ładna kolorystyka.

Karpielek

VIP
VIP
Mi najbardziej podoba mi sie skorka Gothic Black :D Najbardziej mi sie podoba. Nie rzuca sie w oczy i fajnie sie jej uzywa. Dlatego ja uzywam :)

Everon_92

Member
Eeeeeeeeeee,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,no więc delikatny wstyd się przyznać,ale do momentu przeczytania tego tematu to nie miałem pojęcia że tu można skórki zmieniać :eek: .Nigdy na to uwagi nie zwróciłem.No ale teraz oblukałem i oddałem głos Na Gothic Black,choć do tej pory używałem zwykłej Gothic.No ale od dziś zmianiam:p

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja osobiście używam gothic. mam ją od początku, a inne mi sie nie podobały z kolorystyki i ułożenia tego... no...
tych poleceń u góry panel kontrolny, zobacz nowe posty itp.

Do góry Bottom