Jakie Macie Napędy?

Jaki masz napęd w swoim kompie?

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

Gucio

Member
Nie wiem, czy taki temat był, bo jeżeli był to już nie ma
tongue.gif
W obliczu nowych formatów (HD DVD i Blu Ray) jestem po prostu ciekaw co czyta wasze płytki
tongue.gif

Piszcie!

Pozdro
cool.gif

Em.50

Member
Ich habe CdRw , chociaż przyznam szczerze , że przydałaby się nagrywarka Dvd
smile.gif
Jak narazie nie narzekam . Mam nagrywarkę Cd , co mi jak narazie wystarcza .
Nie wiem co jeszcze napisać , bo nie ma co . W ankiecie zagłosowałem .

cichy

Member
Ja osobiście mam Nagrywarke CD i DVD, obie są firmy LG a nagrywarka DVD może odczytywać i nagrywać dwustronne płytki DVD. Co do nagrywary CD jest dosyć dobra, mam ją dobre dwa lata ale nie narzekam, jak narazie odczytuje wszystkie formaty CD...

Pozdro

G

Gray_Fox

Guest
Dobra czas na mnie
wink.gif

Ja posiadam napęd DVD firmy LG, na którego nie narzekam. Drugi podzespół to nagrywarka niestety Cd-Rw również LG o prędkości 52x32x52x. Narazie jest ok, wszystko działa. ( do czasu xD)
Pozdro

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Ja mam dwa czytniki DVD, w tym że jeden to nagrywarka, a drugi to zwykły napęd na płyty. Nagrywarka jest firmy Lite-on, a zwykłe DVD firmy LG, obie mam już od jakiegoś czasu i nie narzekam.

Z wyrazami szacunku. Godfather

+Dark Innos+

Member
Ja mam CD-ROM -a (szybkość 52X )i nienarzekam ,ale nie powiem że jest spox , bo przydała by mi sie nagrywarka DVD . A co najgorsze trzeba bedzie zainwestować w nagrywarke
DVD bo nowe gierki wychodzą juz tylko w werski DVD .
dry.gif

PUNK EREMITA

Member
Mój sprzet to Lite-On DVD+RW/-RW interfejs ATAPI Szypkość nagrywania: DVD+R9 Dual Layer 2,4x ( nagrywa płyty dwustronne) / DVD+R 8x /DVD+RW 4x /DVD-R 8x /DVD-RW 4x /CD-R 40x /CD-RW 24x. Szypkość odczytu DVD-ROM 12x CD-ROM 40x. Posiadam jeszcze normalny CD-ROM firmy LG szybkość odczytu 52x( ale z niego nie kozystam).

Jestem zadowolony z tego sprzetu jeszcze mnie nie zawiódł jest to bardzo dobra nagrywarka i przy okazji odtwarzacz płyt cd i dvd.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja mam 2 napędy: Jeden zwykły CD ( 52x ) a drugi nagrywarka CD ( 52x32x52 ). Obie firmy LG. Nie narzekam, ale DVD mi sieprzyda
tongue.gif
Przyznam że za kilka dni będe uzbrojony w takową nagrywarkę DVD z czego się bardzo ciesze
biggrin.gif
To tyle.

Ja mam nagrywarkę DVD Lite-on'a i czytnik DVD. I wszystko byłoby pięknie gdzyby ten piep***** Lite-on nagrywał DVD ba mam z nim taki problem, że nie odtwarza DVD ani nie chce mi zapisać nic na DVD. MAcie może taki problem?? Dokładnie to mam Lite-on LDW 451s. Jak ktos coś wie to na gg:848244. Pozdro!!

Moozi

Member
Ja mam nowiutką nagrywarkę DVD firmy LG 16x - dvd 52x - cd, czyta płyty dwuwarstwowe
biggrin.gif
. Sprzedałem ostatnio nagrywarke CD która troche mnie zawiodła. Z DVD jestem zadowolony i przyznam że to dobry sprzęt. Mam jeszcze napęd CD którego jednak nie używam.

Shadow27

Member
Ja mam trzy napędy pierwszy : CD-RW drugi : DVD-ROM a trzeci jest zamówniony i niedlugo powinien dojść a będzie to : nagrywareczka DVD (nareszcie
smile.gif
)

Uważam , że posiadanie jednego napędu (nagrywarki) daje nam tylko połowę możliwości jego wykorzystania ... w końcu mając jedną nagrywarkę nie przegramy płyty bezpośrednio CD na CD itp.
tak samo przy niektórych grach amatorsko nagranych na płytki tak , że trzeba je najpierw z 4 płyt zgrać do jednego pliku i dopiero instal to mając 2 napędy robimy dwie serie a mając 4 tylko jedną no a posiadając jeden napęd musimy każdą zgrywać osobno ...

Ja mam od początku DVD. Nienarzekałem lecz ostatnio mi sie coś zrombało. Nie czyta płyt DVD tylko zwykłe. Nie wiem co się stało, a jakby ktoś wiedział to prosze o pomoc!!

Lord Viqux

Member
Ja mam nagrywarke CD, ale marzę od dawna o chociazby odtwarzaczu DVD... bo bez tego mi nie pójdzie Gothic III
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
nie wiem jak ja to przezyje. musze sobie dokupic i chyba to zrobie; a planowałbym firmy LG. Mam ich nagryware i odtwarzacz i wszystko jest git, dlatego przekonałem sie do nich i chciałbym kupic odtwarzacz DVD do kompa.
PS. Moze ktos mi powiedziec, ile będzie kosztowac ten odtwarzacz??

Jay_Kay

Magister vitae
Mam dwa napędy:
1) Czytnik płyt DVD, 16x, firma NEC
2) Nagrywarka CD, Liteon, 32x12x40. Może nie najszybsza, ale jestem z niej bardzo zadowolony, bufor rzadko skacze, a błędów nagrywania praktycznie nie ma
biggrin.gif
.
Jest nawet szybsza od nagrywarki kolegi, który ma 52x32x52
laugh.gif
.
Tak więc nie narzekam, a w ankiecie zagłosowałem na "nagrywanie CD".
Pozdro.

Kan

Member
W moim kompię jest zamontowany napęd DVD oaz nagrywarka DVD obie LITE-ON'a. Pisze „zamontowane”, ponieważ w moim posiadaniu znajdują się jeszcze stary napęd CD oraz nagrywarka CD. Jednak z braku miejsca oraz przydatności leżą sobie na półce i pokrywają się kurzem (są sprawne). Najbardziej dumny jestem z tej swojej nagrywareczki DVD. Szybko nagrywa jak na 8x, a do tego ile danych się mieści
smile.gif
.

QUOTE Ja mam nagrywarkę DVD Lite-on'a i czytnik DVD. I wszystko byłoby pięknie gdzyby ten piep***** Lite-on nagrywał DVD ba mam z nim taki problem, że nie odtwarza DVD ani nie chce mi zapisać nic na DVD.
Dziwne, ja zawsze używałem napędów LITE-ON i nigdy mi się taka perwa nie zdarzyła. Tak się może trafiło.

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
I jeszcze jeden zamknięty "A co wy macie tu/tam?"

Jak warny kiedyś za to nie polecą tak ludzie będą w nich pisać : /

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom