Raz chciałem zrobić małą bitwę w khorinis ale nie wiedziałem jak zrobić żeby najemnicy walczyli ze strażnikami więc postanowiłem że będę zmieniał się w jakąś postać i atakował inną ale to długo trwało czy jest jakiś inny sposób?
Szczerze powiedziawszy mało się na tym znam, ale z własnych doświadczeń wynika że łatwiej byłoby zrobić bitwo Paldayni vs Bandyci. Bo ja pewnie zauważyłeś gdy nosisz zbroję bandyty wszyscy się atakują (prócz osób z Jarkendaru).
wpisz kod na 50najemników i zamień się w jednego paladyna po czym uderz nim najemnika przez co najemnicy zaczną bić paladyna a reszta paladynów najemników
Jak już mówiłem w sekretach filmowych cz.4 jest pokazane jak to robić.
W skrócie:
Robisz sobie kilka testmodelli komendą insert ta_testmodell
dajesz im jakieś ubranko i broń
pauzujesz wszystkich i zmieniasz im gildie i true gildie na bandytę(set guild GIL_BDT i set trueguild GIL_BDT)
zanim ich od pauzujesz sobie tez zmień gildie na bandytę żeby ciebie nie lali
jak to zrobisz zagadujesz do każdego i każesz im iść za tobą teraz idziesz z nimi do miasta czy gdzie tam sobie chcesz i robisz rozróbę, ewentualnie po drugiej stronie frontu robisz to samo tylko z paladynami tylko w tym wypadku nie wiem jak zmienić gildię na paladyna więc dobrym wyjściem będzie zespawnwanie jakiegoś paladyna np.
tu są kody na kilku paladynów:
pal_201_Ingmar – Ingmar
pal_202_Albrecht – Albrecht
pal_203_Lothar – Lothar
pal_216_Cedric – Cedrik
pal_217_Marcos – Marcos
pal_250_Garond – Garond
pal_251_Oric – Orik
pal_252_Parcival – Parcival
pal_258_Kareloth – Kareloth
pal_260_Tandor – Tandor
pal_261_Gerond – Gerond
pal_67_Sengrath – Sengrath
pal_68_Udar – Udar
pal_80_Tengron – Tengron
pal_81_Fajeth - Fajeth
(kody z topicu http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/19757-kody-do-gothic-2/)
Jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania koledzy pomogą.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.