Jak Zostac Magiem?

Status
Zamknięty.

Nike

New Member
Mam pytanie jak zostac magiem i kiedy najlepiej w co dodawac itp. szukalem ale nic nie znalazlem na forum.
Prosze o taka jakby solucje do maga^^ z gory thx

boracki

Member
generalnie ładujesz punkciory w Pradawna Wiedzę, Punkty życia i many ( życie i mane podbijasz w kapliczkach, podobnie tam uczysz się części czarów )
Czarów uczysz sie także u wybranych magów z konkretnych dziedzin.
Poza tym uczysz sie wykożystywania lekkich pancerzy, walki kosturami, odbijania czarów itd...

Żeby zostać druidem musisz mieć 160 pw, na pozostałych magów wymagane jest 200 pw.

Darek_1906

Member
Nie można zostać magiem (przynajmniej nie można wybrać klasy-mag), gre przechodzimy postacią bezklasowom.
W tej części Gothica zostanie magiem wody oznacza że możesz żucać lepsze czara Adanosa itp. Możesz zostać każdym magiem tj. wody, ognia i mrocznym a także druidem i prawie nic to nie ozncza (prócz tego co napisałem wyżej). Jeśli chcesz wiedzieć kto uczy zostania magiem:
1) Magiem Wody uczy Saturas-jest w ruinach niedaleko świątyni Al Shedin
2) Mrocznym magiem uczy gość w świątyni w Bakaresz
3) Druidem chyba wszyscy druidzi(jeden jest niedaleko Geldern)
4) Magiem Ognia ci nie podam bo nie wiem

Nike

New Member
To ze sioe laduje w pradawna wiedze etc. to wiem tylko do jakiego poziomu by je najlepiej dodawac i na jakim lvlu ilu punktow wbic w co, to ze w G3 nie ma sie gildi to terz wiem tylko ze mozna np nosic jakas zbroja wojownika np.zbroja paladyna. I czy zbroja maga tez mozna w jakis sposob zdobyc. A i jeszcze jedno^^ kiedy zaczac magiem.
Do czego wykorzystuje sie te lekkie pancerze? Poprosilbym o mapka jesli istnieje ze wszystkimi kapliczkami. Coz troche tego jest co niee^^ ale Gothic 3 musi byc taka:>

Sorki za ortografie

Darek_1906

Member
Możesz grać jaki najemnik orków i też moszesz nosić Szate Adanosa czy zbroje Palldayna. Zbroje maga można zdobyć (maga wody sprzeda ci Vatras lub inny mag wody już nie pamiętam ale musisz mieć 75% u Koczowników), Maga Ognia i Mrocznego Maga szaty teżna pewno można zdobyć jeśli nie kupując to zabijając posiadacza takowej szaty.

boracki

Member
QUOTE(Darek_1906 @ 21-12-2006, 08:20) [snapback]130617[/snapback]

Możesz grać jaki najemnik orków i też moszesz nosić Szate Adanosa czy zbroje Palldayna. Zbroje maga można zdobyć (maga wody sprzeda ci Vatras lub inny mag wody już nie pamiętam ale musisz mieć 75% u Koczowników), Maga Ognia i Mrocznego Maga szaty teżna pewno można zdobyć jeśli nie kupując to zabijając posiadacza takowej szaty.

Zabicie posiadacza szaty nic nie da. W końcu zbroji w G 1/2/3 nie daje się ściągać ( poza hełmem Ejnara )
Jak zostaniesz Mreocznym Magiem to automatycznie możesz zakupić szatę ( np. w Bakaresh w świątyni )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom