Jak Zostać Nordmarczykiem?

Status
Zamknięty.

Dziki Dzik

New Member
Witam!

Mam pytanie:

Czy w G3 jest możliwe pełnoprawne ( jak np. buntownikiem )zostanie nordmarczykiem ( czyt. zabójcą orków )?

Bardzo podoba mi się klimat Nordmaru i chciałbym coś znaczyć w tej krainie ;)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Możesz mieć reputacje w Nordmarze powyżej 75,wtedy możesz kupic najlepszy pancerz nordmarczyka(albo przy 50 punktach repy,dokładnie nie pamiętam). Innego sposobu nie ma ;)

Dziki Dzik

New Member
Możesz mieć reputacje w Nordmarze powyżej 75,wtedy możesz kupic najlepszy pancerz nordmarczyka(albo przy 50 punktach repy,dokładnie nie pamiętam). Innego sposobu nie ma ;)

Opłaca się? Czy w ogóle nie mieszać w sprawy Nordmaru? Ten pancerz jest dobry?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Jeden z najlepszych w grze.Ale nie najlepszy.
Dla nordmarczyków możesz wykonać kilka zadań.Główne dwa to przepędzenie orków z Nordmaru oraz odnalezienie grobowców przodków.Można na tym zyskać sporo doświasczenia i złota także opłaca się ;) A nawet jeśli sie nie opłaca to wydłuży Ci grę i da więcej przyjemności; d

Dziki Dzik

New Member
Szkoda :( Nordmar to świetna jazda. Myślałem ,że właśnie po uwolnieniu nordmaru od orków, Kerth mianuje mnie zabójcą orków ( lub gdy nauczę się tej umiejętności ;) ) Szkoda i jeszcze raz szkoda... Co zatem radzicie mi zrobić? ;)

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Dziku Dziku, w trzeciej odsłonie gry Gothic nasz bohater formalnie nie może należeć do żadnej z frakcji. Niektórym podoba się to inni natomiast sądzą iż jest to mankament tej gry.
Więc ani; najemnikiem, nordmarczykiem, asasynem, magiem ogni, wody, buntownikiem czy druidem nigdy tak naprawdę nie zostaniesz. Co masz robić? Najlepiej to co chcesz, nic innego poradzić ci nie mogę.

Fahrenheit

Pimpu?
Według mnie to trochę głupia rzecz. Głupio wygląda, jak w obozie Buntowników siedzisz w stroju Najemników ich największych wrogów, a ci to olewają. Jeśli chcesz być Nordmarczykiem, to po prostu nabij sobie u nich mnóstwo reputacji, zdobądź ich pancerz oraz umiejętność (o ile taka jest, nie pamiętam) i wyobrażaj sobie, że jesteś jednym z nich.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Dla niewiedzących, w najnowszym QuestPacku zostało usprawnionych wiele rzeczy związanych ze zbrojami i ich gildiami. Niestety, wszystko to jest w języku niemieckim.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom