Jak Zdobyc Pierscien Od Mondraga?

Status
Zamknięty.

Kraszu

New Member
W opcjach dialogowych mam tylko zeby pokazal mi swoje towary. Myslalem ze to dlatego ze wypelnilem quest Świstaka, ale zaczolem gre od poczatku i znowu bylo to samo
mad.gif
.

s_e.b_a

Active Member
Twój problem jest bardzo łatwo rozwiązać.... aby zdobyć ten pierścień musisz wsiąść misje od Thorusa.... Zagadać z Mondragiem i zgodzić się iść z nim do nowego obozu.... Po drodze on pozabija potwory a ty zyskasz doświadczenie a przed bramom on odda Ci pierścień i poprosi abyś zaniósł go Laresowi....

Kraszu

New Member
DZieki narazie nie moglem tego zrobic bo powiedzial ze jestem za slaby. Moge zrobic questy w SO i dostac sie do NO (wszystkie poza tym zwiazanym z Mondragorem), zgadza sie?

s_e.b_a

Active Member
To że powiedział że jestes zasłąby to nic... musisz tak długo nalegac aż sie zgodzi... to zadanie można dostać nawet z pierwszym poziomem.... bedą odpowiednie kwestie dialogowe.... bądź twardy o nie odpuszczaj to wtedy dostaniesz to zadanie....

Y

Yodas

Guest
Proste!idź do thorusa porozmawaj idź di niego[mordraga] powiedz coś i wal.zabity+jeszcze dobij go!!

Talas

Member
QUOTE (Kraszu @ 02-07-2005, 20:26) DZieki narazie nie moglem tego zrobic bo powiedzial ze jestem za slaby. Moge zrobic questy w SO i dostac sie do NO (wszystkie poza tym zwiazanym z Mondragorem), zgadza sie?
ja zrobiłem questy i do NO i SO i BŚ no i oczwyiście sie dostałem do takiego który mi się podobał
biggrin.gif
Nie martw sie
smile.gif
Możesz wykonać wszytkie możliwe zadania a do wrogiego obozu i tak sie dostaniesz
biggrin.gif

Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom