Jak Zagadać Sms'ami

Status
Zamknięty.

Big Boss

Member
Znam fajna laske z którą chciałbym chodzić mam jej numer telefonu i niewiem jak do niej "zagadać" sms'ami żeby potem było łatwiej ją poderwać.

czekam na wasze porady

Kacperex

KacŚpioszek
Heh ja wolę się w realu umawiać
smile.gif

Ale jak już to na poczatek popisz jej wierszyki one to lubią
smile.gif
Potem bedzie pytac kim jestes itp to juz zaczynaj ja wkrecac o spotkanie jak sie zgodzi idzie na spotkani oczywiscie sie spozniasz aby wiedziała ze nic nie oczekujesz od niej ( tylko ztak jej się wydaje
smile.gif
). Gadasz z nia mówisz komplemty, całujesz i koniec bajki dzieci do łóżek spac
tongue.gif

Malcom

Member
Heh..nie ma to jak dokładna porada co Kacperex
tongue.gif
biggrin.gif
Dobra...najlepiej (moim zdaniem) to na początek sie przedstawić kim jestes i w ogóle a później jak napisał Kacperec to pisz te wierszyki..dodam ze pisz albo z humorem albo miłosne
wink.gif
tongue.gif

P.S można powiedzieć że mam taką samą sytuacje jak Grigor
tongue.gif

Pozdr

s_e.b_a

Active Member
Tak, ja już czas gdy bałem się wysłać sms'a do laski mam za sobą... najlepiej poprostu napisz jej że bardzo Ci się podoba i chciałbyś ją lepiej poznać, podaj swoje imie... Ona napewno będzie chciała zobaczyć kim jesteś i jak zaproponujesz jej spotkanie to na pewno się zgodzi... Praw jej dużo komplementów w swych sms'ach i bądz bardzo miły a napewno ją zaintrygujesz.

pepon

Member
no no no wy macie to wypracowane do perfekcji!! dobrze że przejrzałem ten temat....Te porady przydadzą się i mnie
Jeśli to SPAM to sory

POZDRO ALL

To jest spam - Kacperex

Big Boss

Member
sory koledzy ale chyba nie powiedziałem wam mojej sytłacji z laską ja już ją znam z 1 klasy gimnazjum i ja jestem nieśmiały

s_e.b_a

Active Member
Ah to że ją znasz to zmienie kompletnie sytuacje. W takiej sytuacji postaraj się zastosować pewnego rodzju intrygę. Po pierwsze zagadaj z jakąś jej najlepszą kumpelą... Nie masz się czego wstydzić poprostu podejdź do niej i powiedz że musisz z nią pogadać... Gdy juz do tej rozmowy dojdzie powiedz jej że bardzo Ci się podoba ta jej koleżanka czy przyjaciółka ale nie wiesz co masz robić... Jesli ta dziewczyna z którą pogadasz nie będzie Cie nie lubiła napewno baredzo Ci może pomóc... Podpowie Ci co ta twoja luba o tobie myśli co lubi i takie tam... Następnie skoro już chcesz koniecznie zagadać sms'em to napisz jej prawde.. czyli że Ci się podoba i że chcesz spędzić z nią troche czasu. Że bardzo ją lubisz. Walnij jej kilka komplementów, wyślij wieczorem jakis wierszy ( polecam tą strone) Spróbuj ją gdzieś zaprosić... Zaproponuj jej że ją odprowadzisz jutro po szkole do domu.. Staraj się.. Nieśmiałość jest zupełnie nie potrzebna... Co się stanie jesli Ci odmówi... Nic będzie ci chwile smutno ale przynajmniej bedziesz miał świadomość że spróbowałeś.

Big Boss

Member
kurde znowu troche sie dopowiedziałem QUOTE Co się stanie jesli Ci odmów w tym sprawa że ona już mi odmuwiła ale i tak ten twój post bardzo mi pomaga (fajna strona).Dzięki i czekam na nastepne

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Powiem ci czego masz nie robić nie pisz jej od razu że ją kochasz bo tylko ją wystraszysz, ja tak zrobiłem i teraz żałuję, ale nic to trzeba żyć dalej.
Napisz jej coś miłego jakiś komplement, spróbuj się z nią umuwić, i jeśli do siebie pasujecie to poźniej jest już z górki.

Yezo

Active Member
QUOTE (Godfather @ 30-07-2005, 15:34) Powiem ci czego masz nie robić nie pisz jej od razu że ją kochasz bo tylko ją wystraszysz, ja tak zrobiłem i teraz żałuję, ale nic to trzeba żyć dalej.
Napisz jej coś miłego jakiś komplement, spróbuj się z nią umuwić, i jeśli do siebie pasujecie to poźniej jest już z górki.
dokladnie ja miałem identyczną sytuacje. bujałem sie w pewnej już jakiś czas, a że też raczej jestem nie smiały to nie wiedziała o tym. Poznalismy się jako hmm znajomi. noi wszystko już bylo załatwione najlpesza koleżanka, jakaś imprezka w szkole mielismy zostac sami i wszystko było by jak z bajki, tylko że ja nie wytrzymałem i napisalem co czuje wcześniej. Bidulka się chyba wystraszyła i nic z tego nie wyszlo. Noi tka własnie spaprałem, swoja najwieksza miłość(narazie)

A co do tematu sms-ów. To najlepiej napisać, ze dostałeś numer od kolegi i tkaie blabla. pisz do niej w maire często. Zyćz jej słodkich snów przed snem itp. Zresztą s.e_b.a wszystko dokładnie wyjaśnił
wink.gif

ozi

Athlete
Weteran
Jak na mój gust to gdybyś od razu pisał do niej esy ni stąd ni zowąd uznałaby Cię za narwanego troszkę :] Wydaje mi się, że najbezpieczniej będzie jeśli będziesz jej puszczał sygnały do oporu. Do oporu czyli to czasu kiedy to ona napisze A dalej to już wiesz... Siła wyższa ^ ^'

Sam jestem aktualnie na obozie i jest tyle panien, że głowa mała, ale jakoś... Głupio do jakiejś zagać... :/

Carlos

Member
Jak zagadać smsami, no nazwa tematu mnie rozwaliła po prostu
biggrin.gif
:D Chłopie można wysłać dziewczynie smsa, można do niej napisać, ale nie mozna do nie zagadać smsem tym bardziej, że napisałeś, że chcesz z nią chodzić. Jak jest jakaś normalna to Cię wyśmieje i tyle będziesz z tego miał. Nie podrywaj lasek przez smsy.

Heh mały off
dry.gif
- Kacperex

Big Boss

Member
QUOTE (Carlos @ 02-08-2005, 15:06) Jak zagadać smsami, no nazwa tematu mnie rozwaliła po prostu
biggrin.gif
:D Chłopie można wysłać dziewczynie smsa, można do niej napisać, ale nie mozna do nie zagadać smsem tym bardziej, że napisałeś, że chcesz z nią chodzić. Jak jest jakaś normalna to Cię wyśmieje i tyle będziesz z tego miał. Nie podrywaj lasek przez smsy.
chłopie jagbyś przeczytał mój post to byś wiedział o co chodzi a wogule to zagadać jest w " " więc chyba moge tak to nazawać nie !!

Marcus

Member
Chłopie jesli ja znasz to po prostu zadzwoń do niej i ustaw sie z nia gdzies.Smsami nie radze bo wtedy pomysli sobie ze tchórz jestes(zgodziłbym sie z nia:p )
Poza tym jak piszesz smsy to jej reakcja nie bedzie naturalna.Rozumiesz bedzie myslec o tym co ci napisac(czyt.jak cie splawic:p ).A jak dzwonisz to bedzie to dla niej zaskoczenie...
I wtedy masz szanse

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom