Jak Walczyć?

Status
Zamknięty.

bredpl

Member
Mam kolejne pytanie ale nie tym razem co? gdzie? znaleść tylko jak walczyć. :D :(

Jestem dość słaby i nie jestem dobry walce. U mnie walczy się przytrzymując "Ctrl" i atakuje strzałkami, chyba wszyscy tak mają. Strzałkami da się atakować różnie, zależy co naciśniesz a jak naciska się strzałki w różne nazmiane to czasami powstają fajne ataki, ciosy lub combosy. :)

Moje pytanie brzmi jakie są te różne ataki, jak je zrobić i jak walczyć z ludźmi i ze zwierzętami bronią jednoręczną i dwuręczną. Napiszcie jak walczyć tymi broniami jak się ma 50% umiejętności walki i 100% umiejętności walki. Jak są jakieś fajne ataki na 0% umiejętności walki broniami, to proszę napisać. :unsure:

Pozdrawiam ;)

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Jeśli walczysz bronią jednoręczną to dobry jest szybki atak. Klikaj Lewy przycisk myszy, i w między czasie naciskaj strzałkę do przodu i w lewo. Będzie szybko atakował, napierając wroga.
Jeśli walczysz dwuręczną to dobrze jest trzymać atak w myszce i naciszkać strzałki na bok ;) Jest to dośc skuteczne, gdyż nie pozwalasz wrogowi zbliżyć się do ciebie ;)..

POZDRO

black.snake

New Member
Ja walcze tak (z każdym przeciwnikiem inaczej ale..)

zakładając że walcze Brońą Dwuręczną

czekam aż przeciwnik podejdzie atak Ctrl + strzałka w bok
Ctrl + strzałka w bok
Ctrl + strzałka do przodu razy 2
i po przeciwniku

ale to była średnia nie radze ci tego robić w 1 roździale na orku
do tego trzeba mieć wyczucie

Najlepiej zainstaluj sobie jakąś platformuwke polecam "Modi i Nana" iest głupia i wogle a le poprawia koordynacje ruchu. jeśli jej nie masz żadna strata napisz mi na PW

kapturzak

New Member
Bronie jedno- i dwu- ręczne mają podstawowy combo : atak do przodu i atak do przodu i znowu atak do przodu :) im lepiej sie nauczysz walki tym lepsze combo bedzie

Johnny

Member
Naciskaj cały czas lewy przycisk myszy. Jak naciśniesz pierwszy raz poczekaj aż się zamachnie i zaatakuje i znowu nacisnij. Im lepszy poziom tym lepsze i efektowniejsze Combo.

Pozdro !

Chyba już wszystkie rodzaje combo zostały podane topic closed - God

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom