Szkelo, ty mówisz o tej bramie w wejściu do wulkanu, a koledze chodzi o barierę. Są dwa rodzaje zaklęć: na niebieską i czerwoną, może złego zaklęcia używasz.
Chodzi mi o barierę już po otwarciu wrót, jest ona po zabiciu tego gościa z obozu bandytów, co znalazł się w jaskini - Brogara. Mam zwój zniszczenia pola i niczego więcej chyba nie mogę użyć.
Romek dobrze gada.
Zwój do niszczenia pola działa na czerwone bariery. A o ile pamiętam ta pod wulkanem jest niebieska. Ją możesz usunąć runą do usuwanie niebieskich barier. I na tym etapie gry musisz ją już mieć w ekwipunku (nie pamiętam, gdzie się ją zdobywa). Do jej użycia potrzebna jest umiejętność pieczęci na drugim poziomie.
Znalazłem runę zniszczenia bariery w grobowcu Ursegora.Teraz tylko trzeba mi zdobyć dwie pieczęcie. Nie potrzeba pieczęci, Illuminar może zrobić zwoje z zaklęciem.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.