Jak Tam Dojsc

Status
Zamknięty.

skw2

New Member
hej ludzie jak dojsc w ghoticu 2 do gurniczej doliny mam mape terenuw khorinis i nie wiem gdzie ta dolina jest

a i jeszcze jedno gdzie mozna znalesc pecka?

z gury dziekuje za odpowiedzi

chodzi mi o tego pecka co ma mi dac bron jak sie do strazy miejskiej dolacza

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Proszę modów o nie dawania mu warnów... Jest nowy i jeszcze nie wie co i jak...
slawek, używaj opcji edit i trochę popracuj z gramatyką...

A co do twojego pytania to Peck jest w czerwonej latarni... Wejście do górniczej doliny jest.. Hmm... trudno jest mi to określić

Bezi_Łowca

Member
Idz do gospody martwa harpia czy jakos tak. Kolo niej jest znak wskazujacy droge do najemnikow i koloni wieziennej wiec idz tam gdzie wskazuje znak a dojdziesz do farmy iec idz w prawo i zobczysz taką brame i 2 paladynow. za nimi jest górnicza dolina.
Pomogłem? daj +1 :)

skw2

New Member
dzieki za pomoc

a jak daje sie te punkty za pomoc to ja mam dac czy ktos inny

Pandrodor

Member
Ty dajesz, ale nie dawno był wgrywany nowy IPB, więc na razie nie można...A zanim pójdziesz do GD polecam nabić więcej levelów ;)
Pozdro

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Imo... Zły dział. Takie rzeczy na forze problemy...

http://gothic.org.pl/forum/index.php?showtopic=7615 < link do tematu z mapami. Jak nie wiesz gdzie coś jest, to wpierw zajrzyj tu. Polecam także przeglądnięcie sobie innych podklejonych linków "w problemach"...

khorinises6.jpg

A ty pandrodor nie "zmuszaj" ludzi do dawania ci repa.... Boże nie wiedziałem że można się tak zniżyć...

RobsonAjax

Member
Ej... mam prośbe do Jodła i Pandy: weźcie się nie obrzucajcie błotem/gównem, bo już mi to brzydnie, takie przypier***lanie się do wszystkiego i o wszsytko :blink:. Jodeł, Panda nie prosi tu o danie mu reputacji... <_<

Żeby nie było totalnego offtopu: W Górniczej Dolinie jest dużo orków- uważaj :p.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom