Jak Stworzyć Npc Do G2 Nk Który Uczy Siły?

marto123

Member
Stworzyłem ten temat poniewarz tworzę moda, ale nie wiem jak zrobić by dany npc uczył siły. Jak można grać w grę mając przez cały czas 20 siły. Moda robię na mapce z GDG, będzie chodził pod G2 NK . Już dużą część zrobiłem głównie skrypty.

Mile widziane jakieś pomysły na questy. Na pewno je wykorzystam, jeśli jeszcze takiego zadania nie mam. Z góry dzięki.

Broother

Member
Spróbuj poszukać informacji na themodders.org - tam powinno coś być.

Co do questa, proszę bardzo - ktoś mógłby poprosić o przyniesienia jakiejś ważnej dla niego rzeczy. Wskazuje miejsce, a główny bohater tam idzie. Na miejscu zastaje kogoś innego. On mówi, że to znalazł i jeśli mamy to odnaleźć, to trzeba pomóc temu drugiemu. Jak już mu pomożemy, nie chce nam powiedzieć, więc go lejemy :p Wtedy mówi, znajdujemy ową rzecz, odnosimy do zleceniodawcy całego zadania i END.

Się nie śmiać poproszę xD

marto123

Member
Z czego tu się śmiać, przecież twój pomysł nie jest taki zły. Napewno go wstawię, dzięki.

Silden

RPG'owiec
VIP
Przepraszam za odkopywanie tematu, ale musiałem (to znaczy nie spojrzałem na datę).
Questa możesz dać takiego:Wrzód prosi cię o zaniesienie jego mamusi paczki z jedzeniem.Ty po drodze spotykasz jego tatuśka.Jego tatusiek zabiera ci paczkę i zjada jedzenie bo jest głodny po pracy w kopalni.Boisz się powiedzieć o tym Wrzodowi (z wiadomych powodów :p).Musisz znalezć 5 różnych rzadkich ziół 10 mięs 5 piw ( :D) i zanieść to wszystko do Brodawki (matki Wrzoda).Kiedy oddajesz paczkę ona szczuje cię psem Pryszczem i mówi, że przyniosłeś za mało mięsa.Idziesz do Wrzoda, mówisz o wszystkim a on mówi, że jesteś pedał bo myślałeś, że trzeba 15 mięs a nie 10 (choć sam mówił 10).Zadanie będzie zaliczone jeśli pobijesz Wrzoda.Nagrody:1500 EXP i ekwipunek zleceniodawcy.
EDIT:
Jak zrobisz moda to wstaw link na forum.

Do góry Bottom