Jak Przyspieszyc Gothic 3?

Status
Zamknięty.

anneke22

New Member
Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Niestety nie mogę na nim odnaleźć nic na temat przyspieszenia gothic 3 :(
Od niedawna cieszę się oryginalną płytą Gothic 3 bez dodatku. Gra jest super zresztą tak samo jak poprzednie wersje :blush:
ale męczące jest dla mnie ciągłe zacinanie się przy walkach oraz długie zapisywanie i wczytywanie gry,
ostatnio bardzo często tekstura gry robi się jakaś dziwna (jakby składająca się z jednokolorowych prostokątów).
Jeśli chodzi o jakieś specjalne programy do gier to jestem zielona :(
Proszę pomóżcie.

w razie pytań podaje parametry mojego kompa:
Procesor: AMD PHENOM II x4 955 3.2GHz
4GB RAM
Grafika: PCIex GIGABYTE GF GTS 450 1024MB DDR5 128bit

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Zainstaluj sobie patch 1.74. Tyle, że będziesz musiał grać od nowa, bo savy z podstawki nie chodzą z tą łatą.

anneke22

New Member
Zainstaluj sobie patch 1.74. Tyle, że będziesz musiał grać od nowa, bo savy z podstawki nie chodzą z tą łatą.

i tyle????
na pewno przestanie mi się ciąć? z tego co wiem to ta łata nieznacznie przyspiesza grę a raczej poprawia grafikę.
nie wiem może się mylę :unsure:
ją sie instaluje? czy wkleja w jakimś odpowiednim miejscu?

słyszałam, że można przyspieszyć gothica przy pomocy plików lnl czy jakoś tak.
Wie ktos może jak to sie robi

zainstalowałam i nie widzę dużej różnicy :(
chodzi praktycznie tak samo z minimalnym polepszeniem ale naprawdę minimalnym:(

chmiela1997

New Member
Zainstaluj patcha 1.70 dlaczego: Nie zmienia tak grafiki a daje lepszą wydajność np: trawa sie nie rusza podczas chodzenia po niej jak w 1.74 :lol:

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Patch 1.74 zawiera w sobie patch od 1.7 do 1.73 + poprawki ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom