Witam,
Znacie może jakiś sposób aby trochę oddalić kamerę zza pleców bohatera? Nie chodzi mi o podniesienie ją do góry w stylu widoku podczas walki, ale że trochę ją od tych pleców odsunąć. Może jakiś mod?
Dla Bartexa nie chodziło o efekt nie oddalania się kamery a właśnie o oddalenie, przypuszczam, że chodzi ci o kamerę w stylu z poprzednich części, tak?
W grze nie ma takiej możliwości.
Tak. Dokładnie chodzi mi o coś w stylu poprzednich Gothiców. Moda powodującego że kamera nie odjeżdża podczas walki oczywiście mam - nie wyobrażam sobie że można grać inaczej
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.