Jak Nakręcić Film W G2

Status
Zamknięty.

barlogo

Member
mam pytanie ściągnołem game cam v2 co dal na tamtym temacie romek ale jak włanczam taki błąd wyskakuje instilization Error game cam failed to initialize beacause another program or instance has corrupted its memory space reboot your computer and try again tak pisze i nie wiem co mam zrobić piszcie pliz

no plizka piszcie bo nie wiem co zrobić i mnie to wnerwia

jak ktoś wie to plizka piszcie okienko mi się wyświetla i pisze to instilization Error game cam failed to initialize beacause another program or instance has corrupted its memory space reboot your computer and try again

i przetłumaczyłen i tak pisze z tego tlumacza *instilization* gra Błędu *cam* doznał niepowodzenia (nie potrafić) *initialize* *beacause* inny program albo wypadek zepsuł swoje miejsce pamięci (wspomnienie) naładowują powtórnie wasz komputer i próbować (próba; wypróbowywać) znowu a link do strony http://www.translate.pl/

i tak mi się włonczyć nie chce game cam i musze z frapsem siedzieć co sie ciągle tnie

Wieta

Member
Ty sam się prosisz, żeby dostać WARNA za pisanie Postu pod POSTEM !!! :angry:

Jak już coś, to weź napisz wszystko normalnie, używając kropek i opcji !!! EDIT !!!

Ostrzeżenie ustne, pierwsze i ostatnie. Post nic nie wnosi do tematu.

barlogo

Member
notrudno zrozumieć uruchamiam game cama i pisze takie coś instilization Error game cam failed to initialize beacause another program or instance has corrupted its memory space reboot your computer and try again no i jak jesteś taki mądry to napisz co mam zrobić zeby game cam normalnie poszedł

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Pójdzie nie pójdzie, trudno, na forum obowiązują pewne zasady, które Ty masz ewidentnie gdzieś.
Temat zamykam, bo limit cierpliwości dla tego pana się skończył.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom