Jak Mam Oswobodzić Montere

Status
Zamknięty.

szymonm1010

New Member
jak mam oswobodzić montere bo nie wiem jak to zrobić teraz moim głównym zadaniem jest tylko oswobodzić montere xsardasa znalazłem a nie wiem co mam dlaej zrobić mam artefakty adanosa zaniosłem je do klasztoru i jeszcze jeden problem mam co sie stanie jak nie rozniose wszystkim paladynom ogniste puchary jeżeli nie żyją niektórzy co mam zrobić z tymi problemami szukam pomocy z góry dzienuje

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Montere oswobodzić łatwo po prostu zacznij zabijać orków lub zrób wszystkie misje w tym mieści dogadaj się z rebeliantami w koło miasta i rozpocznij rewolucję wtedy Ci pomogą. A co do pucharów nie wiem dla kogo grasz jak dla króla i rebeliantów (ścieżka Innosa) to może być problem bo to jedno z głównych misji ale chyba da się ją ominąć, a jeśli grasz dla orków to oddaj je Orkowi w Geldern (przywódcy). Ale z tego że złożyłeś artefakty Adanosa na pomniku Inoss podejrzewam że grasz dla Króla. Więc raczej nie trzeba oddać pucharów, zrób misje które daje Innos i będzie dobrze.
POzdrawiam

Phantom Lord

Active Member
Zadanie z pucharami możesz olać przez nogawkę. Jeśli bardzo Ci zależy możesz użyć kodów (spawn + imię paladyna), ale jeśli są martwi to chyba ich im nie będziesz mógł oddać.

Poza tym, jeśli grasz bez patchów to i tak byś tego zadania nie zrobił, bo nie byłoby 12 paladyna.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom