Jak dostać się do Kręgu Wody

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Podczas gry w G2 NK chciałem dołaczyć do kręgu Wody. W gildi złodzieji powiedzieli mi ,że gdy wypłynę z kanałów i popłyne w prawo to wszystkiego się dowiem. Tam spotkałem pirata, który zaznaczył mi na mapie jakiś opszar.Poszedłem tam , załatwiłem Dextera i nic.
A co do drugiego sposobu załatwiłem bandytów przy farmie Akila, zabrałem miecze, poszedłem do Fernanda, a potem do Martina, a on powiedział że to zacienki dowód. :?

Sword

Member
Ehh.No więc tak:jeśli zabiłeś Dextera to w jego ekwipunku powinienes znalezc list z rozkazami.Jak go przeczytasz idziesz do Vatrasa i tyle.

Grześ

New Member
powinien chyba jeszcze zabic tych za farmą Sekoba ale nie jestem pewien czy to konieczne

w kazdym razie przy ktoryms z nich jest list ktory trzeba przeczytac i sie dowiadujesz wtedy kto dostarcza oręż

Jesper

Member
ja przeszedlem to inaczej...
za farma bengara(kolo wiejscia do gurniczej) jest obóz bandytów.Tam bedzie czeladnik thorbena i list "DOSTAWY/A" jesli go przeczytasz dowiesz sie ze dostawy organizuje Fernando ten z gurnego khorinis. Pierw idziesz do niego i z nim gadasz on ci sie przyzna ze te dostawy robil a puzniej idziesz do martina i z nim gadasz. Idz za pola za farma bengara i beda takie schody w dul to tam jest powodzenia...

Kacperex

KacŚpioszek
Najlepszym sposobem jest zabicie Dextera w jego ekwipunku znajdujesz list z Rozkazmi przeczyaj go idz do Vatras i pokarz mu go. Tak powinieneś rozwiązać ten problem nie będe Ci opisywał co potem robić bo ci gre zepsuje. Myslę ze dasz sobie potem rade!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom