Jak Dodać Do Many...

Status
Zamknięty.

Grour

Member
Na początku chciałem powiedzieć że nie polecam wykorzystywania błędów gry jeżeli grasz pierwszy raz. Ze pierwszym razem powinnieneś przejść uczciwie grę aby mieć jak najwiekszą satysfakcję!

Nie wiem czy ktoś to jeszcze odkrył i opisał ten sposób na Forum Gothic Up, jeżeli tak to sry i niech mod usunie ten topic!

Do tego "triku" trzeba posiadać w ekwipunku 3 przedmioty: magiczną różdżkę (+20 do many), święty młot i zwój z zaklęciem przemieny (w jakieś stworzenie). Zakładamy różdżkę i dostajemy +20 do many, teraz używamy zwoju (zmieniamy się i wracamy do normalnej formy) teraz na plecach mamy święty młot, a many o 20 więcej niż wcześniej
biggrin.gif
. No i można tak ile wlezie (no dopuki będziemy mieli zwoje
dry.gif
).

[edit]

Właśnie skończyłem grać w G2 - NK magiem i w 6 rozdziale miałem prawie 2000 many!
cool.gif
. Dzięki temu trickowi aż chce się grać
tongue.gif
(jeszcze raz
cool.gif
)

cichy

Member
QUOTE A gdzie można znaleźć różdżkę?

Masta, różdżke kupisz u Goraxa...

A przyznam że to naprawdę fajny trik, nigdy o nim nie słyszałem i myśle że nie było tego na forum, wypróbuje ten trik jak zagram w Gothica i oczywiście
respect for you
smile.gif

Pozdro

Cahir

Member
Skoro mowa o trikach idąc magiem to ja też się dopisze
smile.gif

Na pewno ktoś już to zna ale przez to można uzyskać gigantyczną iliść many.
Wiec , jak już jesteśmy magiem idziemy do kaplicy paladynów modlimy sie i idziemy spać. W nastepny dzień (gry) idziemy znowu do kapliczki i modlimy się za 200 złota. Dostajemy 4 pkt. many . Wydajc około 2000 sztuk złota (i tak mała kwota) dostajemy 20 many , nie tracąc pkt. doświadczenia , i ladujemy je w co innego
smile.gif

Pozdro Cahir

halek

Member
Zastanawiam się, czy można by wykorzystać ten sam trik, ale zamiast różdżki ubrać miecz dodający punkty do walki bronią dwu- lub jednoręczną...
cool.gif

Kan

Member
Pamiętam że jest taki amulet który podwyższa mane i zręczność o 10 pkt za każdym razem kiedy się go włoży a następnie zdejmie. Tak samo jest w przypadku amuletu który o ile dobrze pamiętam znajduję się w kufrze mistrza otwierania zamków który z kolei dodaje 10 pkt do siły.

I zapewne można znaleźć jeszcze kilka podobnych przedmiotów.

Ps. nie będę prowadzić wywodu na temat stosowania bugów jako pomocy w grze i ogólnie o uczciwości. I tak było odpowiednio dużo już powiedziane. Ja tylko mówię co wiem.

Roioan

Member
QUOTE Pamiętam że jest taki amulet który podwyższa mane i zręczność o 10 pkt za każdym razem kiedy się go włoży a następnie zdejmie

Tak ale jak wpiszesz Marvin.Bo jak to bym wiedział a i jeszcz coś do triku:

Nie da się zrobić tego z manom
sad.gif
.

Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom