Jak Atakuje Się Magią

Status
Zamknięty.

Chrumcio

New Member
Witam!
Mam pytanie. Chcę kupić Gothic 3,ale nie wiem jak się atakuje magią, bo ja zawsze zostaje w grach magiem. Więc co trzeba klikać i jak celować( jeśli w ogóle się celuje), np. w 2 mieczami kilka się ctrl i strzałki, a jak jest w trójce_

PS. Jak możecie to powiedzcie jeszcze jak atakuje się mieczem i łukiem, bo nie wiem czy to się czymś różni od, np. Rose.

Pozdrawiam!

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Miecz i inne bronie sieczne: LPM, LPM, LPM...i tak do znudzenia.
Łuk i kusza: Niestety wprowadzono celowanie. Moim zdaniem w G1 i G2 było lepiej.
A Magia? Fuck, nigdy nie zwracałem na to uwagi xD. Chyba wystarczy, że podświetli się nazwa celu i strzelasz LPM.
Trochę głupi temat ;)

Akasemis

Member
Nie. Tylko LPM i PPM chyba że sobie ustawisz w ustawieniach gry (nie pytaj mnie czy to będzie działało, nigdy nie próbowałem)ale i tak będzie walił tylko na podświetlonego potworka, lub na wprost siebie (jeżeli nie masz znaznaczonego nikogo).

kondzio1993

Member
hm.... chyba warto zwrócić uwagę na to że można robić comba ;d
Odpowiednie kombinacje w stylu dłużej PPM krócej LPM daja niezłe możliwości.
aha i w kwesti dobijania - w poprzednich G bezi dobijał LPM w tej ęedzie tylko bezsensownie machał mieczem. Długo PPM i krótko LPM (na 99%). Widze że użytkownik jest raczej zielony w sprawach GIII to informuje go (aby uniknąć kolejnego tematu:D), że magia w Gothic III pochodzi nie z run ale z bożków bogów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom