Jaką Gildię Wybrać?

Status
Zamknięty.

Pax

Member
Też uważam, że jak się gra i samemu wybiera to zabawniej. Zresztą życie to też gra z koniecznością podejmowania decyzji. Tyle że trudniejszą bo ani sejwów nie ma ani GodMode.

luke22

Member
Jeśli o mnie chodzi to najciekawszy fabularnie jets SO, a moim ulubionym NO. W sekcie możesz od razu uczyć się kręgów magii ale tylko do czwartego. Jeżeli chodzi o sposób gry? Zdecydowanie wojownik, zgadzam się z przedprzedmówcą że ta runa jest kiepska bo strasznie długo się ładuje i każdy stwór podejdzie. ALe oczywiście wybierz sam i graj jak lubisz

MrBezio123

New Member
SO zaraz powiem ci dlaczego:dużo nauczycieli jest w miarę klimatycznie a jak cię wywalą to do NO i gid

XxbitxX

Member
no cuż ja jestem strażnikiem 18lvl i mi sie dobrze gra dobry pancerz i z orkami idzie dobrze jak ja bym szedł to albo do nowego lub do starego obozu :ph34r: :rolleyes:

HoteK

Obywatel
Ja wole robić tak rozpocząć parę misji w SO a potem iść do NO i tam jako szkodnik , pózniej jako Najemnik lub Mag Wody robić niezłe zadymy xD

Sluger

Member
A ja tam robię wszystkie questy w 1 rozdziale we wszystkich obozach :) A co do profesji, to jak jeszcze nie wybrałeś i nie możesz się zdecydować, to dołącz do sekty :) Jak jesteś Strażnikiem Świątynnym to możesz mieć miecz dwuręczny na drugim poziomie + 4 krąg magii :D

Najemnik@

Member
Ja bym ci radził wybrać NO, potem Najemnika ponieważ on potem może stać sie magiem wody i nekromantą radził bym ci na początek wyuczyć sie siły,zręczności (na kusze) oraz mistrza 2 ręcznej dopiero wtedy inwestuj w kręgi jak już będziesz miał siłe na najlepszy miecz (nie pamiętam ile wymaga uriziel) i nie bierz runy uriziela bo to syf.
Btw jak wybierzesz NO to dopiero w 4 rozdziale będziesz mógł wyuczyć sie walki kuszą.

luke22

Member
O Uriziela nie trzeba sie martwić bo wymaga tylko 30 siły :D . A w kwestii kuszy zowu wtrące sowje 3 grosze jak w NK. Kiedys pakowałem troche nie w kusze a w łuk i było potem troche ciezko bo miałem za mało siły i potem było ciężko. JAk grałem tylko w siłe to na koniec miałem 221 siły i nikt mi nie podskoczył. POlecam taką grę bo apokaliptyczni strażnicy są dość mocni i można mieć problem. Wg mnie w G1 walka na dystans jest skuteczna tylko magią nie potrzeby walki kuszą, chyba że chodzi o samą przyjemność gry z kuszą to oczywiście ;)

Fahrenheit

Pimpu?
Najprzyjemniej gra się według mnie w Nowym Obozie, bo w Sekcie jest nudno, a w starym to tak głupio grać, jak wie się, że ten obóz nie ma przyszłości :D Poza tym bycie szkodnikiem ma klimat - zbroja szkodnika ma torbę na przedmioty, można napadać wszystkich dla zabawy itd. W NO jest też wiele miłych postaci, do tego możliwości rozwoju - mag lub najemnik.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom