Ishtar

Status
Zamknięty.

Rob02

New Member
Czy mozna wyzwolić miasto Ishtar ? A jeśli tak to gdzie szukać pomocników do wyzwolenia tego miasta ?

doctor

Wariat
Weteran
Ishtar sie nie uwalnia poniewaz asasyni to sojusznicy orkow i oni im pozwolili przebywac w Varancie wiec nie ma czego odbijac :) pozdrawiam

Rob02

New Member
no ale Xardas kazał mi zdobyć kostur Zubena a ja nie moge wejść do Ishtar a jak nawet wejde i zabije zubena to pużniej nie dam rady jego sługusom

Master Rabbit

Member
Ja to robiłem tak, że wybijałem wszystkich z łuku. Nie wchodząc do miasta zabiłe wszystkich asasynów broniących Ishtar, a nastęnie na luziku wszedłem do miasta i zabiłem Zubena. xD

doctor

Wariat
Weteran
wartobybylo do tego zbratac sobie koczownikow w okolicy bo oni chcieli ze mna brage odbic ale zabilem ich przywodce :p :p btw. chyba sie mylilem chyba idzie odbijac miasta :)

Rob02

New Member
No to wreszcie można znaleść jakiś koczowników do ataku na te miasto ?

Cossak

New Member
a ja wparzylem biegiem do zubena zabilem jego lwy i pozniej zabilem reszte oponentow :)

Merdion

Member
każde miasto w Varnacie da sie odbić z rąk Asasynów aby mieć wspracie u koczowników i niewolników Ishtar najpierw należy sie do niego dostać (75% reputacji u Asasynów) tam w mieście niedaleko zarządcy miasta (nie chodzi tu o Zubena) jest taki jeden niewolnik on daje nam misje dotyczącą wyzwolenia Ishtar dalej nie wiem co trzeba zrobić bo za zdradę Zubena karałem śmiercią :p Oczywiście nie wykluczam najłatwiejszego sposobu jakim jest po prostu wpaść tam z mieczem, łukiem, kulą ognia czy co tam jeszcze uzywacie i wybić całe miasto w tym Zubena :D

boracki

Member
QUOTE(Rob02 @ 26-11-2006, 12:43) [snapback]128245[/snapback]

Czy mozna wyzwolić miasto Ishtar ? A jeśli tak to gdzie szukać pomocników do wyzwolenia tego miasta ?

Oczywiscie, że mozna wyzwolić Ishtar.
Tylko, ze wyzwalasz je przedewszystkim od Assasynów ( orków masz na dokładkę )
Zadanie to mozesz dostać od koczowników ( taka pustynna odmiana buntowników i czczą Innosa )
Pierwszy raz spotykasz sie z nimi w Bradze ( zadanie uwolnienia Perły Bragi - tej laski )

Generalnie można wyzwolić cały Varant.

Zyku

Member
Heh ja mam taki bajer ,ze po wyzwoleniu calej myrtany orkowie mnie nie lubia :( . Tylko gdzies ide i zobaczy mnie jakis ork albo najemnik to juz mnie goni zeby mnie ubic , przez to nie moge zgarnac doswiadczenia za zadania , bo jak wejde do jakiegos miasta to juz musze je wyzwalac ( assasyni sa sojusznikami orkow).... :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom