kondzio1993
Member
Przedstawiam tu grę typu on-line Riddle
zabawa polega na tym , iż na każdej stronie znajduje się jakaś podpowiedź, zwykle w źródle strony lub na obrazku, a hasło do następnego poziomu wpisuje się usuwając ostatnią nazwe pliku w adresie z rozszeżeniem *.htm (chociaż czasem nie do końca) i wpisuje się własną. Korzysta się ze wszelkich dostępnych źródeł, painta gimpa i wielu innych.
Tutaj znajduje się link
gra trudna na około 36000 uczestników ukończyło ją 10 osób. :huh:
Składa się z 61 poziom , jest po angielsku, lecz stworzył ją Polak , także strona z grą posiada forum po polsku na którym możemy dopytywać się o dodatkowe wskazówki.
Ja utkwiłem na 36 ale nie tracę nadziei.
Polecam gra naprawdę wciąga! Czasem siedzi się całe dnie nad rozwiązaniem
Ale naprawde warto!
Pozdrawiam
Kondzioo
zabawa polega na tym , iż na każdej stronie znajduje się jakaś podpowiedź, zwykle w źródle strony lub na obrazku, a hasło do następnego poziomu wpisuje się usuwając ostatnią nazwe pliku w adresie z rozszeżeniem *.htm (chociaż czasem nie do końca) i wpisuje się własną. Korzysta się ze wszelkich dostępnych źródeł, painta gimpa i wielu innych.
Tutaj znajduje się link
gra trudna na około 36000 uczestników ukończyło ją 10 osób. :huh:
Składa się z 61 poziom , jest po angielsku, lecz stworzył ją Polak , także strona z grą posiada forum po polsku na którym możemy dopytywać się o dodatkowe wskazówki.
Ja utkwiłem na 36 ale nie tracę nadziei.
Polecam gra naprawdę wciąga! Czasem siedzi się całe dnie nad rozwiązaniem
Ale naprawde warto!
Pozdrawiam
Kondzioo