Inward Hellix

kondzio1993

Member
Przedstawiam tu grę typu on-line Riddle:p
zabawa polega na tym , iż na każdej stronie znajduje się jakaś podpowiedź, zwykle w źródle strony lub na obrazku, a hasło do następnego poziomu wpisuje się usuwając ostatnią nazwe pliku w adresie z rozszeżeniem *.htm (chociaż czasem nie do końca:p) i wpisuje się własną. Korzysta się ze wszelkich dostępnych źródeł, painta gimpa i wielu innych. :p

Tutaj znajduje się link

gra trudna na około 36000 uczestników ukończyło ją 10 osób. :huh:
Składa się z 61 poziom , jest po angielsku, lecz stworzył ją Polak , także strona z grą posiada forum po polsku na którym możemy dopytywać się o dodatkowe wskazówki.

Ja utkwiłem na 36 ale nie tracę nadziei. :rolleyes:
Polecam gra naprawdę wciąga! Czasem siedzi się całe dnie nad rozwiązaniem:p
Ale naprawde warto! ;)

Pozdrawiam
Kondzioo

Akasemis

Member
Nie potrafię przejść nawet pierwszej misji :D lol, ciężka to ona jest na pewno, ciekawe tylko co jest na ostatnim poziomie :D

kondzio1993

Member
misje nie są ułozone w kolejności od najłatwiejszej do najtrudniejszej:) np. misja 7 jest trudniejsza od 19 :)

EDIT: WAŻNE!!!

Prosze nie pisać odpowiedzi do danych zagadek na forum!(Gdy takowe zobaczę, to je usunę :p - Feo) Psują cały klimat gry i zabawe. Pamiętajcie - nie chodzi o to żeby dojść dalej niż inni - chodzi o to aby się dobrze bawić!

Pandrodor

Member
Ak: Przejdź tutka najpierw ;) Z translatorkiem ofc. Ja się męczę przy czwartym tutku. Trzeci już rozwaliłem ;)
Heh, to naprawdę jest świetna sprawa...koleś miał niezły pomysł, dzisiaj chyba nie pójdę spać xd
Pozdro.

Xingu

Member
No więc doszedłem w tutorialu do 8 kątka z przekątnymi czy jak to nazwać :p I teraz moje pytanie jest tylko takie jak odpalić główną grę? Trzeba zagadkę rozwiązać na tym etapie czy gdzieś przegapiłem przycisk który włącza zwykłą grę? :>

Akasemis

Member
Przegapiłeś :p jest w dolnym głównym rogu koło takiego "Wentylatora"(New Game), ale zaznaczam że jest cięższy od tutka (dla mnie), do ÓSMEGO doszedłeś? no to gratulacje, ja się męczę w piątym z tymi kodami

PS:Modzi, jeżeli ten post to offtop to proszę, usuńcie go, ja tylko dałem odpowiedź na pytanie
PS2: Przydała by się na tym forum opcja "Wygaśnie"

Do góry Bottom