"inni"

xenex

Member
Witam! Temat jest poważny więc prosze nie robić sobie żartów.

Otóż co sądzicie o troche innych ludziach? Chodzi mi tutaj o gejów, rasistów,Pedofili itp.

Geje, dla mnie też ludzie, nie mam nic do nich. Znam ludzi którzy mówią że gejów to powinni rostrzelać jak psa. Dla mnie to normalny człowiek który ma tylko troche inne poglądy.

Rasita i nazista to ludzi na których nie warto spoglądać(Oczywiście szanuje te poglądy ale jak można tak poniżać innego człowieka dlatego że ma inny kolor skóry?!).Są to ludzie których powinno się karać za wyżywianie się na innych.

Pedofile to sz**** które powinno się kastrować bądź surowo karać. W dzisiejszych czasach dużo słyszymy o gwałtach i zabijaniu przez Pedofila.
Dla takich ludzi najwysza kara , czyli rozstrzelanie.

Czekam na wasze poglądy(Sądze że temat nadaje się na rozmowe publiczną).

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Za młody chyba jestem żeby tutaj odpisywać ale spróbuje :p.

Gej to dla mnie osoba trochę dziwna. Nie zgodzę się tu z Xenexem. Nie wiem co to za przyjemność żeby męszczyzna całował się z męszczyzną ;/. Jest to dla mnie obrzydliwe i wstrętne. Jeśli chodzi o "lesby" to jest to dla mnie bardziej zrozumiałe ;]. Sam nie wiem czemu. ;]

Rasiści to dla mnie ludzie którzy nie tolerują innych. Jeśli już ktoś ma inny kolor skóry, jest skośnooki to odrazu zaczyna się. W polsce jest dużo w/w rasistów. Ostatnio wszystkie demonstracje. Takich ludzi powinno się zamykać. Mnie nie obchodzi czy człowiek jest ,,czarny", "biały" etc. Poprostu uznaje szacunek.

Jeśli chodzi o Pedofili to szok. Sam nawet się ich boje! Bo gdyby jakiś gejo/pedofil mnie porwał.. Ehh. I to nie żarty. Takich ludzi to na straczek, albo batem ich bić. Do więzienia, wrzucać do wrzątku, nie wiem. Za swoje czyny powinni być surowo karani. Nawet śmierć (krzesło elektryczne, etc) była by dobrym rozwiązaniem. Nie żebym był jakimś mordercąm, ale uważam że za takie przewinienia kara śmierci jest dobra. Najpierw trzeba pomyśleć zanim coś sie zrobi.

To tyle. Pozdro.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Well
homoseksualiści: Nic do nich nie mam zupełnie.
Wydaje mi się tylko, że nie powinni walczyć
o prawo do zakładania rodziny i możliości adoptowania dziecka
Ogólnie homoseksualizm est uważany za chorobę, która powinno się leczyć
jednakże ja nie potrafię się wypowiedzieć na tentemat. Trudno to określić
zwłaszcza,gdy wśród znajomych ma się osoby o ogólnej orientacji.
Niech sobie będą aczkolwiek moim zdaniem nie mogą adoptować dzieci,
gdyż będa one wychowywane już w duchu homoseksualizmu
Rodzice nie dadzą dziecku wyboru jakie chce być tylko decydują za nie.

Rasiści: NIe toleruje takich ludzi. Jeste w stanie ich znieść,
gdy nie obnoszą się na każdym kroku jak to nienawidzą innych
Moim zdaniem to wynika z jakichś kompleksów
i braku jakiejkolwiek świadomości społecznej
i poszanowania praw każdego człowieka.
Dlatego teksty typu"Narodowy - Radykalizm"
działąją na mnie jak płachta na byka :p

Pedofile: Totalny skret w psychice i moim zdaniem
tych ludzi nie da się już wyleczyć i trzeba ich izolować
bo jak wyjdą to znowu będą robić to samo
Dlatego trzeba izolować

Do góry Bottom