Ja za pierwszym razem jak kupilem zaraz na drugi dzien po premierze. To nie moglem sie oderwa przeszlem go 4 lub 5 dni. Dokladnie nie pamietam
Pozdrawiam cLoNe_xx
NIE JA GRAŁEM 4 DNI BEZ PRZERW ALE 4 DNI A NIE TEŻ NOCE GDYBYM GRAŁ TEŻ W NOCY TO BY MI ZAJEŁO 2 DNI CZYLI 48 GODZ TYLE GRAŁEM :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
PS.Niech światło Innosa spłynie na was. 8)
PS.Na potęge wrzechpotężnego Beliara. 8)
BoRyS : Znalazlem u Ciebie juz 2 taki post. Nie wolno pisac postow Duzymi literami. Zapamietaj to.
dokładnie nie pamiętam ile grałem, wiem, ze to wyglądało tak - rano gothic 2, potem do szkoły (taki plan, że codziennie na 14.00) powrót do domu i gothic2. trało to koło tygodnia, może trochę dłużej
Mi sie udalo przejsc G2 w 2 dni grania z paroma przerwami na posilki a tak ciupalem nonstop ok 46 czy 47 godzin, a potem spalem jak zabity, ale mialem satysfakcje z gry :twisted:
Ja parę ładnych tygodni, przede wszystkim dlatego, że było to wśrodku roku szkolnego, dlatego był też i inne zajęcia, ale każdą wolną chwilę spędzałem przy tym cudzie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.