Dowiedziałem się jak wygląda sprawa wyżywienia:
CYTAT
serwujemy wyżywienie domowe (śniadanie, obiad, kolacja), wyżywienie całodzienne: 40 PLN osoba dorosła, 30 PLN dzieci do lat 8,
obiady: 20 PLN osoba dorosła, 12 PLN dziecko,
śniadanie lub kolacja: 10 PLN osoba dorosła, 7 PLN dziecko, obiadokolacja: 23 PLN osoba dorosła, 12 PLN dziecko,
grupy zorganizowane powyżej 20 osób ceny do negocjacji
Pokój kosztuje 25 zł za dobę ( u mojej babci, na ośrodku płacisz 120 zł za 4 osobowy pokój, w zależności od tego ile osób w nim jest taka cena na łebka wychodzi ).
Co do rezerwacji, nie jestem w stanie powiedzieć czy dziś nie zadzwonił ktoś i złośliwie nie zarezerwował pokoi na termin 17-19 lipca ;p
Myślę że na 2 tygodnie przed jeszcze da się coś załatwić. Z resztą jak zajdzie taka potrzeba sam będę sprawdzał czy jakieś pokoje są wolne.
Jeszcze kilka informacji:
CYTAT
do dyspozycji gości: sauna, gabinet odnowy biologicznej, ping-pong, kort tenisa ziemnego, boiska sportowe (piłka nożna, siatkówka, koszykówka), kawiarnia, pole namiotowe, campingowe, ośrodek posiada bezpośredni dostęp do jeziora Dymno oraz plaży piaszczystej i trawiastej, wypożyczalnia sprzętu wodnego: rower wodny - 10 PLN/godz., 40 PLN/doba, kajak dwuosobowy 6 PLN/godz., 30 PLN/doba, łódka dla wędkarzy 6 PLN/godz., 30 PLN/doba, rower turystyczny 6 PLN/doba, pomosty dla rybaków z oznaczonym miejscem do bezpiecznej kąpieli dla dzieci i osób dorosłych, jezioro zarybione jest szczupakiem, linem, węgorzem, występuje również sielawa, wzdręga, płoć, sieja, miętus i raki ( + okonie dop. by szczurek );
oferujemy bazę noclegową dla osób indywidualnych i zorganizowanych, posiadamy dużą tradycję w organizacji wypoczynku i kolonii dla Kościołów Ewangelickich, Katolickich, Zielonoświątkowych i Baptystów, organizujemy imprezy zakładowe, festyny, ogniska z pieczonym prosiakiem
Boisko zazwyczaj zajmowane jest przez kolonie, ale nie trwa to zbyt długo, więc z rozegraniem meczu nie byłoby problemu.
Sprzęt pływający - w sumie tak na prawdę nad tym jeziorem obok siebie są usytuowane 3 ośrodki wypoczynkowe, więc w razie co można ceny porównywać.
Rowery - nie są to jakieś super maszyny, zwykłe składaki, ale bardzo solidne.
Jakby coś jeszcze było nie jasne - pytać.