Gram we G2 NK. Jako nowicjusz miałem próbe maggii.Jak wiadomo trzeba zabić Agona i Ulfa jednak w czasie drogi do klasztoru nie zauważyłem Igaraza.W klasztorze Bezi mówi Arcymagowi że ,wszyscy zawiedli'.Gdzie można spotkać igaraza !!??
Na poczatku jest przy drodze niedaleko gospody tam nie dragomir ,a pozniej czaji sie w krzakach w drodze do klasztoru niedaleko kaplicy Isgarotha przynajmniej ja tam go spotkalem moze on tez cie najsc gdy bierzesz kamien runiczny, kwestia trafu.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.